Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...לילה טוב smile.gif

אני מחפש לקנות מתנה dvd נייד לאוטו.

זה מין מסך שמאחוריו (או מלמטה לא ממש משנה לי) אפשר להכניס דיסק

וזה מתחבר עם רצועות סקוטצ' לאחורה של המשענת של הנהג.חשוב שזה יהיה נשלף.

(הכוונה שילד קטן מאחורה יוכל לראות סרט בזמן נסיעה)

ראיתי את זה אצל מישהו ,אבל הוא אמר לי שהוא קנה את זה בדיוטי או בחו"ל לא ממש התעמקתי.

מישהו מכיר את זה ?

מישהו מכיר חנות שמוכרת את זה באיזור הקריות / חיפה ? (אני לא מעוניין ביד 2)

אשמח לתשובות .. smile.gif תודה רבה לכם ואחלה לילה.

פורסם

יש לי אחד דומה שקניתי אותו בהום סנטר וראיתי דברים דומים כמעט בכל חנות אלקטרוניקה!

המחירים נעים מ-300 ומעלה .

אתה יכול גם לחפש בזאפ !

פורסם
יש לי אחד דומה שקניתי אותו בהום סנטר וראיתי דברים דומים כמעט בכל חנות אלקטרוניקה!

המחירים נעים מ-300 ומעלה .

אתה יכול גם לחפש בזאפ !

אחלה ,תודה רבה!

רק יש לי שאלה ,

קונים את הDVD בנפרד ואת מה שמחזיק אותו בנפרד ,או שזה בא בחתיכה אחת?

כי בזאפ אני פשוט לא יודע איך לקרוא לזה...

פורסם

ביחד

איך לקרוא לזה? קראת לזה כבר - דיוידי נייד

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-dvd&db4981=5022

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אתה יכול להיכנס לכל YELLOW שיש בארץ ולקנות אחד.

אניי לא יודע איזה מותג זה ואם זה טוב ואיך רואים שם, אבל עדיין שווה לקפוץ ולראות.

בכל מקרה אני קניתי לפני מספר ימים דיבורית BT סולארית מהם ואני חייב להגיד שאני ממש מבסוט. :)

שיהיה בהצלחה....

under construction...

פורסם

אם אפשר לעזור קצת...

http://www.autos-sound.co.il/RegularSaleDetails.aspx?productID=507

אם אתה מתכוון למה שאני העלתי פה..

אז כנס לזאפ -> רכב -> חבילות סטריאו ומולטימדיה לרכב ושם אתה תמצא מצא כאלה..

רק משהו קטן לא הבנתי את הקטע של הנשלף.. אז אם לא עזרתי מצטער..:roll:

מערכת בבניה!!! HU: אלפיין 9855.

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם

הא הבנתי...

הוא יכול להוציא את כל המשענת! :roflmao:

עריכה: למה הוא צריך להוציא בכלל? נגד גנבות? יש כאלה אם ריץ' רץ' שאתה סוגר את זה..

מגבר: AUDISON LRX 4.1K. מונו: AUDISON LRX 400.1 קומפוננט:CS 265 Rainbow P Vanadium Cross בהרצה! אחוריים: רמקול קואקסיאלי סאב: עדיין לא התקבלה החלטה! חיווט/rca: גם של מי אם לא AUDISON!

פורסם
הא הבנתי...

הוא יכול להוציא את כל המשענת! :roflmao:

עריכה: למה הוא צריך להוציא בכלל? נגד גנבות? יש כאלה אם ריץ' רץ' שאתה סוגר את זה..

אלעד תודה על העזרה! אך אני לא מעוניין בכזה

גם בגלל המחיר ,וגם בגלל שזה מיועד לילדה קטנה.

אני מעדיף את הנשלף שאמרתי כדי שהיא תוכל לראות בנסיעה ,ואם יוצאים לפיקניק או משהו כזה ,שיוכלו להוציא את זה וכו'.

פורסם

http://www.pompa.co.il/pl_product~DVD-LS83~147~0.htm

קניתי לפני 3 שבועות , מגיע עם מתקן שמתלבש על המשענת והמכשיר עצמו מולבש עם קליפסים וניתן כמובן לשלוף את המכשיר החוצה כשהוא לא בשימוש .

המתקן יכול להשאר על המשענת ללא בעיה.

בקרוב נקבל אישור מהאישה גם להגברה :?

פורסם

הא הבנתי..

מצטער ניסיתי לעזור.. בקשר למכיר אפשר למצוא בהרבה יותר זול (אבל זה לא משנה את העיניין:wink:)

עריכה קטנה: אגב מה שניר פירסם נראה מצוין!

• תוכן חדש...