Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגרש חניה עתידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי כמה וכמה סוגים של חניונים חכמים ,

אני אבדוק אם אני יכול למצוא סרטון על חניון בגרמניה :

מסודר כמו כוורת עם מעלית (רובוט) שעושה את כל העבודה (שונה מהסרטון הראשון) , בניין ענק עם פתחים שנראים כמו כניסות לגראג' , אתה מגיע מכניס את הרכב לאחד הכניסות (מן פלטה שנראת כמו זאת שעל משאית גרר) נועל לוקח כרטיס מהמכונה (מיקום הרכב שלך בכוורת ענק), הולך לסידורים שלך קניון/סרט/אורגיית ענק , מגיע חזרה מכניס את הכרטיס למכונה והרכב אצלך פותח ונוסע, העניין שבכוורת הנ"ל יש עשרות פתחים (כניסות ויציאות) וכמה רובטים (מעלונים) שעובדים כל אחד בטווח שלו, מה שיפה שכל רכנ נמצא בטווח של שני רובוטים מה שמזרז את העניין ומוריד את העומס , כך שגם אם באים מס' אנשים בו זמנית המערכת דואגת לטפל בכמה שיותר בו זמנית .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם
זה כבר קיים

הכל שאלה של מיקום ותקציב

לא מדובר בחניון סטנדרטי. מדובר בחלק מהקומפלקס של מפעל הייצור של פולקסווגן בוולפסבורג, שם מאחסנים רכבים.

פורסם

אני גר בבודפשט וממש מתחת לבית שלי יש חניון ציבורי כזה של חברת WOHR.

החניון בבודפשט נמצא ממש מתחת לקתדרלת SAINT ISTEVAN במרכז העיר.

מרבית האורחים שלי ומדי פעם גם אני חונים בחניון הזה, ואני חייב לומר שעד היום לא נתקלתי בבעיות בכניסה או ביציאה מהחניון (למעט בפעם הראשונה וזאת מכיוון שהוראות התפעול היו בהונגרית (-;).

באתר של WOHR יש וידאו של החניון הזה :http://www.woehr.de/en/projekte/budapest_m730/index.htm

דרך אגב יש באתר החברה יש גם מצגת על חניון ביפו כך שככל הנראה יש להם גם נציגות בארץ:http://www.woehr.de/en/projekte/jaffa/index.htm

• תוכן חדש...