Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב מסחרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום אני מחפש רכב מסוג ברלינגו/פרטנר במחיר של 30K הכי הרבה

באתר יד 2 מצאתי הצעות בתחום המחיר שאני מעוניין, אבל עם גילומטראז' גבוהה כמו 290K הרכבים הם שנות 2004/2003

HDI 2.0

רציתי לדעת עד כמה המנועיים האלה שורדים ואם כדי לקנות רכב שהגיע לקילומטראז' כזה.

מה כדי לקנות ברלינגו או פורד קונקט?

בתודה מראש,

פורסם

מהניסיון שלי עם טנדרונים החזק, העמיד והזול ביותר לקנייה ואחזקה הוא הדובלו אבל הוא גם הכי פחות נוח.

מבחינת נוחות אין על הברלינגו/פרטנר שהם גם העדינים ביותר.

הפורד איפה שהוא באמצע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני אישית אוהב את הפורד קונקט, הרכב הוא דיי חזק ומאוד מרווח.

אבל צריכת הדלק שלו לא הכי נחמדה והוא לא הכי נוח.

למה הרכב עומד לשמש? בהתאם לכך יוכלו להמליץ/ לדחות רכבים.

קובי

פורסם
כיום אני מחפש רכב מסוג ברלינגו/פרטנר במחיר של 30K הכי הרבה

באתר יד 2 מצאתי הצעות בתחום המחיר שאני מעוניין, אבל עם גילומטראז' גבוהה כמו 290K הרכבים הם שנות 2004/2003

HDI 2.0

רציתי לדעת עד כמה המנועיים האלה שורדים ואם כדי לקנות רכב שהגיע לקילומטראז' כזה.

מה כדי לקנות ברלינגו או פורד קונקט?

בתודה מראש,

היי.

מנסיוני עם כ 25000 ק"מ על הפורד קונקט והן על הברלינגו - מבחינת נוחות נסיעה, שטח הטענה ועוצמת מנוע - אין בכלל להשוות את הפורד לברלינגו.

הפורד הרבה יותר עוצמתית, שטח ההטענה מאחור גדול יותר משל הברלינגו.

מבחינת צריכת דלק איני זוכר כי לא השוויתי, אך בפורד זוכר כי ברוב הנסיעות הצריכה הייתה ליטר סולר ל 14 ק"מ.

פורסם

הייעוד שלי לרכב זה לנסוע לעבודה נתניה לראשון, ונסיעות לכינרת עם המון ציוד וטיולים.

יש לי שאלות נוספת.

קראתי בפורום לגבי רנו קנגו, לי אישית יש פחד מרנו כי הרכבים הישנים שלהם היו מתחממים ברמה שהמים היו רותחים, אם הרנו החדשות (2003 ומעלה) כבר בלי התופעה הזאת?

האם יש הבדל בין ברלינגו שנת 2004 ל2003 חוץ מהצורה החיצונית?

איזה סוגי מנוע יש לדובלו, האם כל מנוע של 1.9 שאני יראה באתר יד 2 יהיה מנוע טורבו דיזל?

תודה רבה

פורסם
היי.

מנסיוני עם כ 25000 ק"מ על הפורד קונקט והן על הברלינגו - מבחינת נוחות נסיעה, שטח הטענה ועוצמת מנוע - אין בכלל להשוות את הפורד לברלינגו.

הפורד הרבה יותר עוצמתית, שטח ההטענה מאחור גדול יותר משל הברלינגו.

זה פשוט לא נכון, ברלינגו 2.0 ליטר HDI לא פחות חזקה מהקונקט, ונוחה הרבה יותר.

שטה ההטענה בקונקט אכן גדול יותר.

קראתי בפורום לגבי רנו קנגו, לי אישית יש פחד מרנו כי הרכבים הישנים שלהם היו מתחממים ברמה שהמים היו רותחים, אם הרנו החדשות (2003 ומעלה) כבר בלי התופעה הזאת?

לא הייתה שום נקודת מפנה בשנת 2003, אם אתה רוצה להידבק לסטיגמות, אז מבחינתחך עד 2003 ואחרי 2003 זה אותו דבר.

האם יש הבדל בין ברלינגו שנת 2004 ל2003 חוץ מהצורה החיצונית?

ברלינגו עם החזית החדשה (והפחות יפה לטמי) הוצגה בשנת 2003, יש בארץ גם דגמים חדשים וגם ישנים שנת 2003, ב 2004 כבר יש רק את החדשים.

הבדלים - חזית חדשה, כל שאר המרכב בדיוק אותו דבר.

מערכת חיוט בדגם החדש היא מערכת מולטיפלקס.

נוספה אופציה למנוע 2.0 ליטר טורבו, שלא הייתה קיימת קודם לכן. מנוע 1.9 נשאר כמו שהוא, ונמכר במקביל.

דשבורד חדש, ושוב, לטעמי נוח ויפה פחות.

באיזשהוא שלב נוספה מערכת ABS תקנית.

בדובלו רק השנה הראשונה (2002) בלי טורבו וזו עגלה נוראית.

כל יתר השנים זה מנוע טורבו 100 או 105 כ"ס.

דובלו התחילו להגיע ב 2001. בשנה הזו כולן ללא טורבו, 62 כ"ס.

ב 2002 נוספה אופציה למנוע טורבו JTD 100 כ"ס, ויש חלק כאלו וחלק 62 כ"ס

מ2003 רק JTD.

בהצלחה.

כל המכוניות האלו זה פחות או יותר אותו דבר, יש בעלים, שמדווחים על אמינות מושלמת לאורך מאות אלפי קילומטרים, ויש כאלו שאכלו צרות בלי סוף.

תבחר את הרכב השמור, היפה והמתוחזק ביותר, מיד פרטית או חברה קטנה, לפי התקציב שלך.

ובכל מקרה, צפה להוצאות גבוהות במקרה של תקלה במערכת דלק.

אי אפשר לתת המלצה חד משמעית.

• תוכן חדש...