Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני בעלים של שברולט אוואו 2005 , 120 אלף קילומטר , מצאתי מספר סוחרים שמוכנים להחליף איתי ראש בראש על היונדאי גיטס בשנים 2005 2006 , מה אתם אומרים על ההצעה? איך האוטו מנסיון שלכם ? תודה.

תהליכי שיפוצים

פורסם

בשנת המודל 2006 הגטס עברה מתיחת פנים וקיבלה מנוע חדש וחסכוני יותר וכן עדכונים קלים בתא הנוסעים ותיבת ההילוכים. כדאי לך להתגמש עוד קצת ולחפש את הדגם מתוח הפנים.

לגבי החלפה ראש בראש - צריך להיזהר טוב טוב בנושאים האלו. סוחרים לרוב רוצים לגלגל כסף וצריך לבדוק טוב שלא מנסים לדחוף לך פגר של רכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לך על הגץ רק אם היא 2006 כי 2005 ומטה שותות דלק בטירוף

בקיצור אם אתה לוקח 2006 נשמע טוב רק תיקח לבדיקה ותראה שלא מזמברים אותך באיזה מגרש מחולטר...

בהצלחה

אני המקור בלי שום קשר לציפור......:2gunfire:

פורסם

מה ההיגיון בהחלפה הזאת, לא הבנתי.

שתי מכוניות באותה רמה בערך, אתה לא מתקדם לשום מקום.

אם סוחר מחליף איתך ראש בראש ואתה לא מוסיף כסף - אתה נדפק, כי מישהו מרוויח מהעיסקה הזאת וזה הסוחר כמובן. כלומר אתה תקבל אוטו ששווה פחות משלך.

מעבר לכך, כל סיפורי הילדים לגבי צריכת הדלק של הגטס, שרצים כאן בפורום מופרזים בטירוף ומזמן איבדו קשר עם המציאות. וגם הבדל בין דגם ישן לחדש מאוד קטן ולא מדובר בשיפור משמעותי

פורסם

ההיגיון הוא המעבר בין שברולט אוואו , ספינת חלל עם מנוע של קטנוע עם סירה , לבין מכונית , כמו שאפשר לקרא לה בשם הראוי לה מכונית . שניהם שווי ערך של 40 אלף רק שאני אישית לא הייתי קונה את השברולט הזאתי גם ב10 , הההורים שלי טעו איתה קצת וזהו מנסים להפתר ממנה עכשיו , בזכותכם קבלתי הכוון ואני ילך רק על ה2006. תודה

תהליכי שיפוצים

פורסם

טוב, אם זה מה שאתה רוצה - שיהיה בהצלחה.

קח בחשבון, שב 2006 נמכרה גם גטס ישנה וגם "חדשה".

לדעתי, הרוב במודל הזה דווקא הישנות.

• תוכן חדש...