Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו ספייס או ztx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה שלי מחפשת עכשיו אחד מהרכבים האלה הוא הוא רוצה לדעת עם יש הבדל חוץ מהצורה של הרכב,

איזה רכב יותר ממולץ מבין השתים מבחינת אמינות, אבזור וכוח(סחיבה) ztx75, או הספייס 80 כוח סוס (לא זוכר את שם הדגם מצתער)

תודה לכולם זה מעוד חשוב לה:-D

פורסם

עד שנת 2000 זה פונטו דור ראשון, על שלל דגמיו, ראה כאן: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=6642

משנת 2001 זה פונטו דור שני, יש לו 3 דגמים [הבדלים ברמת גימור, איבזור, כח], המכונה "ספייס", ראה כאן: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?p=38229#post38229

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

תודה על התשובה אבל הלינק הראשון לא עובד את הספייס היא דיי מכירה מה יש ברכב הזה פושט היא לא יודעת את האבדלים

בינהם ואיזה רכב יותר ממלוץ כי הztx אפשר לקנות שנת 99 ב10k בערך והספייס מתחיל ב17K אז זה גם סוג של שיקול,

איזה רכב במידה ושניהם טופלו כמו שצריך יפגין יותר אמינות (אני יודע שאתם לא יודעים את העתיד פשוט שאול איזה רכב היה יותר מוצלח)

פורסם

מוזר דוקא ניסיתי והוא עובד אצלי.

1. באופו כללי, שתי המכוניות יציגו אמינות דומה, בהנחה שמצבן מקביל.

2. מבחינת אבזור, בספייס יש גם מחשב דרך, כסא נהג מתכווננן לגובה, וזהו פחות או יותר [כמובן בהשוואה בין 2 הדגמים שציינת].

3. הספייס [שם הדגם המדוייק של ה 80 כ"ב הוא elx] מתקדם ומודרני יותר, בטוח יותר, יפה יותר.

4. לספייס 16 שסטומים, מה שמוסיף כ"ס למנוע, אך מעלה מעט את עלות הטיפולים [טיימינג, קלאץ' וכו'].

5. קשה מאוד מאוד עד בלתי אפשרי למצוא ספייס מהדגם החזק שמורה במצב טוב, שלא נחטפת תוך שעה מפרסום המכירה.

נסה שוב: http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=6642

מתוך הלינק:

sx 75 - נמכר כדגם זה משנת 1995 עד 2000.

משנת 1998 הדגם נקרא בישראל "XTZ 75".

מנוע: 1242 סמ"ק, 8 שסת', המספק 75 כ"ס. 4 צילינדרים.

דגם מנוע: 176A8000

מהירות מקסימלית: 164 קמ"ש

תאוצה 0-100: 13.4 שניות

תיבת הילוכים: ידנית, 5 הילוכים+ הילוך אחורי.

מערכת דלק: הזרקת דלק רב נקודתית.

אבזור: פסי קישוט לדלתות, 2 חלונות חשמל, כרית אוויר לנהג, כרית אוויר לנוסע, נעילה מרכזית, הגה כוח, מזגן (מקומי/מקורי), לוח שעונים הכולל מד חום מנוע ומד סל"ד, אימובילייזר מקורי, הגה המתכוונן לגובה, תאורת מפות, שעון זמן דיגיטלי פגושים ומראות בצבע הרכב.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

ואת ההבדל הכי חשוב שכחת לציין, בטיחות - הספייס רכב בטיחותי משמעותית קיבל ציון של 4 כוכבים במבחני ה-EURONCAP

בעוד הפונטו הקודמת קיבלה כוכב וחצי או שניים.

פורסם

הספייס יותר מאובזרת, יותר מתקדמת, יותר בטוחה ויותר חזקב (בדגם הELX).

אם התקציב קיים, לא הייתי חושב פעמיים.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
ואת ההבדל הכי חשוב שכחת לציין, בטיחות - הספייס רכב בטיחותי משמעותית קיבל ציון של 4 כוכבים במבחני ה-EURONCAP

בעוד הפונטו הקודמת קיבלה כוכב וחצי או שניים.

דווקא כן ציינתי. ראה סעיף 3 אצלי.

נכון, הייתי צריך להדגיש זאת יותר.

אגב, אני אישית בעלים של ספייס elx.

מאוד ממליץ, למרות שהרכב שלי דרש יישור קו כואב מאוד, וידעתי זאת מראש [לא הזנחה או תקלות אלא כמה טיפולים גדולים כמו טיימינג קלאץ' בלמים שמנים פילטרים. אבל בגדול זה אחלה רכב, חסכוני ואמין].

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

אני בין הספייס רכב יותר בטוח וטוב תודה לכול מי שעזר למרות שהיא עדיין מעדיפה את הztx בגלל שהמחיר יותר זול מקווה

שהיא תמצא רכב שמור,

שנה אזרחית טובה לכול חבריי הפורום:-D

• תוכן חדש...