Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, מה שלומכם??

 

מישהו יודע איך אני מפרק את הכנף הקדמי של הרכב? (ראה תמונה)

 

יש מתחת למכסה המנוע 3 ברגים שאותם פתחתי בקלות,

כעת נשאר החלק התחתון של הכנף, האם אני צריך לפרק את הטמבוון והגלגל בשביל זה?

 

תודה רבה לעונים,

ערב טוב.

123.JPG

פורסם

אמרוים להיות לך גם כמה ברגים מאחורה ורואים אותם רק כאשר פותחים את הדלת הנהג

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מתחת למכסה מנוע שלושה ברגי 10 ,פתח דלת נהג בחיבור בין הכנף לדלת תגלה עוד שני ברגי 10 ,חלק קדמי של החצאית (זו שבחלק של הדלת נהג) תפרק תפוסה בעזרת קליפסים מלמטה ותגלה עוד בורג 10 ,חלק פנימי בפינה של הטמבון עוד בורג 10 ,סובב הגה לצד שמאל ותבדוק לכל מקרה שבחלק הפנימי של הבית גלגל לא נמצא בורג 10 נוסף .

תעדכן .:wink:

0502222535 לחלקים :-P

×
×
  • תוכן חדש...