Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי במשך חודשיים גולף ג'נרישן ,מנוע 1.6 אוטומט.

לפני כמה ימים עברתי תאונה, והאוטו הלך טוטאלוס.

בגדול אני הייתי מרוצה מהאוטו, עכשיו בעוד חודש בערך אני אקבל כסף מהביטוח, 45K

ואני רוצה לדעת איזה אוטו להביא, האם להמשיך ולחפש עוד גולף, או שיש עוד אופציות לא פחות טובות.

היתרונות שמצאתי בגולף זה בעיקר נוחות, המראה, ופשוט מאוד... היא עשתה אותי מאושר.

קצת פחות אהבתי את צריכת הדלק שלה, וזה שמהירה היא לא.

אז כנראה שאני אלך שוב על גולף, אבל אני אשמח אם תוכלו לתת לי אופציות אחרות שאולי יתאימו לי יותר.

אני צריך מאוטו שהצריכת דלק לא תיהיה גבוהה, אוטומט, מראה מרשים (פוזה), ושתתאים לנהג צעיר.

תודה רבה!

פורסם

אוטומט לא הולך עם צריכת דלק נמוכה, מה גם שהפוזה מגיעה בד"כ עם רגל כבדה על הגז.

תנסה למצוא 206 אוט' מנוע 1600, אם הפוזה חשובה לך יש כמה עם גג נפתח מקורי (לא הרכבה מקומית).

יכול להיות (אבל לא בטוח בכלל, זה תלוי בהמון גורמים) שהיא תהיה חסכונית יותר מהגולף.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

ה-206 הייתה אפשרות שחשבתי עליה הרבה, אבל לבסוף החלטתי שאני לא מעונין ברכב הזה.

אני אשמח להצעות נוספות.

• תוכן חדש...