Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי דגם שאני רוצה לצבוע את הפלסטיקה של הדשבורד ושל הדלתות מבפנים לצבע שחור.

כרגע זה בצבע אפור בהיר.

כיצד לצבוע והאם צריך לעשות לפלסטיקים משהו לפני הצביעה או ישר לצבוע?

במה כדאי להשתמש?

תודה מראש למגיבים.

שלומי.

פורסם

נראה לי זה כמו לצבוע כל פלסטיק אחר, תחילה תצטרך לנקות את האבק ממנו זה בטוח...

אבל לגבי המשך התהליך לא חושב שאוכל לעזור סורי, אם כבר בדגמים עסקיינו, אילו דגמים יש לך ואם תוכל לעלות כמה תמונות של האוסף. גם אני בתחום...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

לא מכיר את האוטו שלך,אבל כן צדק קודמי .גם אצלי זה זה גם צבע ספרי רגיל ומחזיק יופי.אני החלפתי משחור לאפור בהיר.מיתחמם פחות בשמש,ולטעמי הרבה יותר יפה,(אגב גם במטוסי קרב עברו כבר בשנות ה70 לתא טיס צבוע כולו באפור בהיר.

PICT0038.JPG

• אחראי פורום
פורסם

אני מקווה שאתה מתכוון לפרק את החלק ולעבוד עליו מחוץ לדגם.

בדגמים כאלה יש בעיה להיכנס לכל חריץ, אז קח מקל אוזניים (עדיף שיהיה לח) ונקה כל גרגיר אבק.

ניקיון לא מוצלח פשוט יגרום לצבע להיתפס בצורה לא טובה על המשטח.

ייבש את המשטח לא רק מאבק, מצטבר שומן ממגע אצבעות למשל.

בגלל שזה חלק שלא "עובד קשה", לא חשוף לשמש ומגע אז יספיקו התרסיסים הרגילים והזולים.

לא לרסס קרוב מדי. עדיף לך להתאמן על משהו אחר לפני זה אם אין לך ניסיון.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אני פרקתי את הדש והכנסתי אותו לאמבטיה ועים מיים רותחים,סכין יפנית (בלי ידית)מיברשת פלדה,סקו'ץ וסבון כביסה הורדתי את כול הזיפה והשיכבה הדביקה ,אחרי זה יבוש טוב ,תיקונים באפוקסי,וריסוס ב3שכבות צבע מט ו3 שכבות צבע לק שקוף(שגם מגיע בבקבוקים ספרי רגילים). אה סליחה עכשיו הבנתי(דגם, יענו צעצוע)אהההה טוב ברור שבצבע ספרי רגיל.

• תוכן חדש...