Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הגרביים האלו הגיעו מצרפת, הם ידעו לדבר כמו דונלדק כשהיית לוחץ על הכפתור, מאז עברו הרבה מים בגרביים וזה כבר לא עובד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

זה שקע הדיאגנוסטיקה של הילד.

כשהוא בוכה באמצע הלילה אז אתה מחבר נורת ביקורת בין 2 פינים וסופר הבהובים כדי לדעת אם זה שיניים, הוא רעב או שסתם קר לו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מכשיר האזנה של המוסד הסיני.

כמו כל דבר סיני, גם הוא לא החזיק יותר מכביסה אחת.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

נראה לי שאנחנו בכלל לא בכיוון ושזה חלק ממערך המודיעין נגד הגרעין האיראני (מנג"א), הכולל בין היתר נורות מהבהבות (נ"מ), כפתור טעינת מודול (כט"מ), ומערכת סודית ביותר הנקראת מעח"ר (אין מצב שאני מגלה! רק בואו נגיד ש-2 האותיות האחרונות הם עבור המילים "חורשי רעות").

מצד שני אולי זה בכלל שלט רחוק של אוטו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כשהוא בוכה באמצע הלילה אז אתה מחבר נורת ביקורת בין 2 פינים וסופר הבהובים כדי לדעת אם זה שיניים, הוא רעב או שסתם קר לו.

המציאו כזה דבר? פלאי הטכנולוגיה!

אצלי הילד מגיל יום עם הקולר נגד נביחות של הכלב, כשהוא בוכה באמצע הלילה, לחיצה על השלט של הקולר והבכי מפסיק :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אצלי הילד מגיל יום עם הקולר נגד נביחות של הכלב, כשהוא בוכה באמצע הלילה, לחיצה על השלט של הקולר והבכי מפסיק :twisted:

זה בגלל שהילד שלך חנון. הבת שלי היתה שמה עליך את הקולר בלילה בלי שתרגיש ומתחילה לבכות בציפיה לתגובה שלך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בגירה,

הוצאת את הילד מהכלוב כבר ? :shock:

בכפר המבודד שבו בגירה גר, נהוג להשאיר את הילד בכלוב לפחות עד בר המצווה.

בכלל זה נס שהאינטרנט הגיע לשם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה בגלל שהילד שלך חנון. הבת שלי היתה שמה עליך את הקולר בלילה בלי שתרגיש ומתחילה לבכות בציפיה לתגובה שלך.

:roflmao::roflmao::roflmao:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מסכן הסיני שתפר- עד היום לא הצליח לנטרל את האזעקה של האוטו ולחזור הביתה.

ולכל החוטאים - רבותי נתראה בגיהינום.

:evil::evil::evil:

פורסם

אתה ניודע מה הבאת לי פה כמה רעיונות משהו בן-יונה.

אני אפתח עסק של ייצוא תינוקות לסין! אני הולך לשבור את השוק שם!! ואת זה אני אעשה אחרי שאני אצליח בענק עם רשת מקררי הקרח שאני הולך למכור באלסקה וחנות אביזרי מין באפריקה (בסניף של אתיופיה אבל אני מתכנן משהו מיוחד, הרבה מיקרוגלים וכאלה).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עוד אחד עם פטיש לגרביים? :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...