Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי ההתנסות הקודמת שלי עם הפויינקס אני מחפש מגבר אחר.

המגבר צריך להרים סאב ID 10 וסט של הרץ היי אנרג'י

אין אופציה ליד שניה כרגע. מעדיף חדש וגם מכיוון ואני חייב בתשלומים לצערי.

בתודה אורי ח.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

הכי טוב שתעשה סקר שוק מקיף ברשת ובחנויות, ותעלה דגמים ספציפיים.

יותר קל להמליץ על אופציה עדיפה, מאשר להתחיל לחפש אופציות ע"פ הדרישות של מישהו אחר.

מתחדשת*

פורסם

הייתי מעלה את הדגמים שיש

JBL 1004 לא יודע עד כמה הוא איכותי.

SAX50.4 הבעיה שהוא יהיה נראה לי חלש מדי.

וכל הנפוצים אם זה יעזור אני ירשום.

בעיקרון אני מחפש מגבר איכותי שיתאים לי לרכיבים וירים אותם בצורה יפה , מעדיף איכות על עוצמה.

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

מוטי יד שניה לא בא בחשבון כי אני צריך לעשות תשלומים.

האם הסנדאון 50.4 ירים בצורה טובה את ההרץ היי אנרג'י הם יחסית נצילים 92 DB

ולפי דעתי 150 rms יספיקו לסאב בפיג'ו 308 לא?

פורסם

אישית הייתי קונה את ה- JBL 1004, חזק ואיכותי יחסית, וינצל טוב את הקומפוננט והסאב.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

מוכרח לציין שבעבר היה לי את הרוקפורד T4004 ומבחינת סאונד הוא היה עמום ולא חם וחסר חיים בכלל.

בקיצור מגבר שלא לטעמי. אני פשוט מפחד שהJBL יהיה באותו סגנון.

אני מחפש מגבר בעל סאונד חם ובעל נפח שיוצא את מהרומקולים ומהסאב חיים.

לא אכפת לי להוסיף עוד 500 לתקציב העיקר שהמגבר יהיה איכותי, יד שניה לא בא בחשבון כפי שאמרתי חייב תשלומים

אחרת ממזמן הייתי לוקח את הפייס אופס.

• תוכן חדש...