Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידו,

לא הזמנתי את המתאם לא נראה לי מהותי לעשות וליום גבוה / נמוך שיר קדימה / אחורה ולשלם על זה 280

עדיף להשקיע אז זה על איטום לדעתי / קבל.

אולי בשלב מאוחר יותר זה יהיה שווה.

ואם שמעת את זה עם הרוקפורד ואהבת אתה בכלל תתפחלץ שתשמע את זה עכשיו עם הג'נסיס.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מחר בסיום ההתקנה לא היה לו את המונו היום אז הובטח לי שיגיע מחר.

אני גם מתחיל פרוייקט של בניית פלטה מאחורה נראה הרבה יותר טוב בלי כל החוטים האלו זרוקים כך.

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

סבבה.. אשמח לשמוע בקרוב.. בענייני הפאזות: בטלו מה שכתבתי קודם, נפל לי האסימון על הקונפיגורציה רק בקריאה שניה..

נראה לי שחיתוך גם מה-HU וגם מהמגבר כאשר אין אפשרות לתאם במדויק את תדר ה-cutoff יכול לגרום ליותר נזק מתועלת - ובמיוחד לגרום לתגובת פאזה בלתי-צפויה. לא יודע אם קרה שם היפוך כמו שאדי אומר, אבל בטח שגרף הphase response לא נראה כמו שהוא היה "אמור" להראות.

אני מסתפק בחיתוך מה-HU אצלי - מה גם שמבחינת תגובת פאזה ליניארית מומלץ קרוס של 12DB ולא 24DB כמו שמנסים להשיג ע"י שרשור, במיוחד אם השרשור לא מתואם בתדר הcutoff

פורסם

הלוואי ויכולתי לעשות גוגל טרנסלייט לעברית על מה שרשמת o_0

פורסם

נראה לי שמה שהוא ניסה להסביר זה מה שקרה אצלי בעבר , ביצעתי חיתוך מהמגבר של הסאב וגם מהרדיו דיסק וככה יצרתי הנחתה על הנחתה והסאב היה לא היה מורגש בכלל רק בווליום ממש גבוה וכשהגיין עד הסוף.

זה שיגע אותי במשך חודשים עד שאת החיתוך ביצעתי רק דרך המגבר ( אין דרך לבטל את הקרוס שלו ) והדבר הסתדר.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני לא המקרה כי ניסיתי במגבר הקודם לעשות מצב של THROUG הן

לHP והן ל LP לא עזרה לצערי.

כרגע עובד מושלם כמו שרציתי.

פורסם

spootnikb - היו פה הרבה דיונים בנושא הזה, בנוגע להיפוכי פאזות בסלופים ותדרים.

אם יש לך זמן תערוך קצת חיפוש ותמצא כמה דיונים ומידע מעניין בנושא :)

אם כבר הרשית לעצמך לשדרג ל ST100 לסט שלם, זה בלתי נמנע שתצרף את אחיו הקטן ולעבור להגברה אקטיבית של הזוג, יש כמה כאלה למכירה ביד שניה, במחירים מגוחכים אני חייב לציין [אני זוכר את הימים שאני מכרתי את שלי כהרף עין ב1400 שקל:D]

חבל לפספס את ההזדמנות, דבר עם עתיד [גורל], הוא מחזיק אחד כזה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

זה מה שרשמתי בתחילת הדיון שאני אשדרג בעתיד הקרוב אני אוסיף ST60 לטוייטרים

וכמו שצביקה אומר "תפתת להם תת*ת" כרגע אני חושב על לעבור ל AA ARSENAL

שאני מפנטז עליו כבר הרבה זמן את של גיא מקווה שהוא יהיה איכותי לא פחות מה ES300 שלי

פורסם

עכשיו לאחר התגובה של אלכס, השרשור מרגיש שלם :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אחרי התגובה של אלכס אני יכול למכור את כל המערכת באוטו

אני שלם עם זה רק היה חסר לי הטוויס של אלכס

אפשר לנעול :D סתם.

אני מתעלק על הדיון הזה ומבקש את המלצתכם לRCA איכותי

וכבל לרמקולים ואם ההבדלים כל כך משמעותיים.

פורסם

עד שהשרשור כבר היה שלם ומוכן לדעיכה לעבר גסיסה איטית ומשעממת אתה חייב להעלות את נושא הוודו של החיווט?

הנה זה מתחיל...

אליקו, תחזיק חזק! אנחנו עומדים להריח... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זיהיתי דעיכה סטטיסטית במספר התגובות

לכן החלטתי להעלות את נושא הכבלים.

יאאלה המלצות ולינקים מאיבי יתקבלו בברכה.

• תוכן חדש...