Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב שלי הוא טויוטה קורולה 2002

ברכב זה קיימת מערכת אזעקה מקורית של חברת Bosch אשר נועלת את הדלתות ומרימה את החלונות

בעת לחיצה על השלט לפתיחת הרכב מושמע צפצוף יחיד ובעת נעילת הרכב על ידי השלט מושמעים 2 צפצופים (יכול להיות שזה להיפך אני לא כלכך זוכר)

בכל מקרה הבעיה היא שלפני כמה חודשים הצפצופים הללו כבר לא מושמעים!! כלומר נעילת הדלתות מתבצעת + החלונות מורמים+האזעקה נדרכת

אבל אני לא שומע את הצפצוף לא בזמן פתיחת הרכב ולא בזמן נעילת הרכב.

כשנתקלתי לראשונה בבעיה הצפצופים היו מושמעים לסירוגין וכעת כבר זמן רב הם לא מושמעים כלל...

מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה?

תודה

פורסם

ישנה סוללה פנימית שכנראה הלכה לעולמה.

בעבר זה קרה לי ובמורשה טויוטה החליפו למודול מתוקן ללא תשלום (לפי מה שנאמר הסוללה מורכבות על המעגל ולכן החליפו את המודול כולו). באותה נשימה הוא ציין שהאזעקות הללו לא אמינות והבעיה תחזור. מאז עברו כחמש שנים וזה בנתיים תקין.

פורסם
ישנה סוללה פנימית שכנראה הלכה לעולמה.

תודה על התשובה!

האמת שיש לי 2 שלטים לרכב והבעיה שתארתי קיימת במדוייק בשני השלטים!

קצת מחשיד שהסוללה הלכה בשני השלטים במקביל...בכל אופן אבדוק גם אופציה זו אצל מתקין מורשה

אשמח לעוד רעיונות אם מישהו נתקל בבעיה דומה

תודה

פורסם
תודה על התשובה!

האמת שיש לי 2 שלטים לרכב והבעיה שתארתי קיימת במדוייק בשני השלטים!

קצת מחשיד שהסוללה הלכה בשני השלטים במקביל...בכל אופן אבדוק גם אופציה זו אצל מתקין מורשה

אשמח לעוד רעיונות אם מישהו נתקל בבעיה דומה

תודה

שלום לך!

זה לא סוללה .

תבדוק ליד סירנב יש זמזם שחור עם 2 חוטים בעיה היא בו.

• תוכן חדש...