Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעיין בכללי הפורום ואתה תראה שהשימוש במילה ההיא :-) הוא לא מומלץ בעליל ואולי תלמד גם על עוד דברים שלא כדי לכתוב :-D

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא אמרתי את זה בזלזול כלל, רק רציתי להגיד שזה לא נכון.

תזכיר לי מה הייתה השאלה שלך ? אם אני יודע אני אענה עלייה בכייף, אם לא , יש פה הרבה חברי פורום שמבינים הרבה יותר ממני.

שאלתי הייתה שאם הוא יאטום את הבגאג' לבד שזה יחסוך לו כמה שקלים להתקנה וחיווט.

הרי גם בניית תיבה לסאב תעלה קסף אצל נמתקין אז גם זה הוא יוכל לנסות לעשות.

אני פשוט בן אדם שאוהב עבודת ידיים אז לא תהיה לי כלל בעיה לעשות את זה, זה כבר קשור בבן אדם, סתם הצעה.

תעיין בכללי הפורום ואתה תראה שהשימוש במילה ההיא :-) הוא לא מומלץ בעליל ואולי תלמד גם על עוד דברים שלא כדי לכתוב :-D

אתה מדבר אלי? איזה מילה?

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

מצחיק.... עניין המילה ההיא, אני מבין את המטרה הכללית אבל נראה לי שצריך להוריד את רמת הרגישות של האצבע של ההדק :-)

אני לא איזה ילד, סתם יש לי צורת דיבור כזו... אני בן איזה 300.

זה בא לי טבעי.. עברתי על החוקים עכשיו במלואם שלא יקרה לי איזה פאשלה בלי כוונה

בכל אופן, אחלה פורום, באמת אני לומד כאן המון

בעיקר אני לומד שאני צריך לשדוד איזה בנק בשביל סאונד סביר, רק סביר

נראה לי שאני צריך להחליף את הקומפוננט שלי, אני חם על K2P וזה איזה 3K, ובשביל הגברה אקטיבית לסט הזה

אני כנראה גם צריך להחליף מגבר.

מה היית.הייתם מציעים לי כדי להגביר את הK2P בכבוד.

+ אם תוכל להגיד לי באילו מחירים מדובר בערך

תודה מראש (המילה ההיא)

ערן

פורסם

אם יש לך תקציב לK2P אז למה לא? יש הרבה FEEDBACK עליהם אבל אתב צריך לשמוע אותם קודם ולהחליט אם אהבת את הסאונד.

תלך למפגש ביום שבת ותשמע שמה כל מיני סטים.

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

דוקא שמעתי אותם, נשמעים טוב אבל נראה לי שאני אגיע ביום שבת לשמוע עוד, אין לי ממש תקציב בשבילם אבל אני מתכנן למכור את הסט שלי באיזה 600-800

אם יש לך תקציב לK2P אז למה לא? יש הרבה FEEDBACK עליהם אבל אתב צריך לשמוע אותם קודם ולהחליט אם אהבת את הסאונד.

תלך למפגש ביום שבת ותשמע שמה כל מיני סטים.

פורסם
+1 לבחור מעלי, כל סט הוא בעל צליל שונה

B\\\MW מצטער אם זה היה נשמע מזלזל , לא זאת הייתה הכוונה.

אין צורך להצטער. הכל טוב. :-D

B///MW אומר לחבר:

פורסם
:roflmao::roflmao::roflmao:

גורל קבל פיתרון דומה קח ספריי זפת תרסס ותדביק עליו רדיד אלומיניום 50 מיקרון {אבל לא לישכוח ליכתוב עליו בטוש שחור דנמייט אקספרסס:wink:}

ישראל התחלת עם הרעיונות המבריקים שלך

תעשה את זה ברכב שלך:lol:

• תוכן חדש...