Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם

כולם מציעים לה דברים רכיבים אבל אף 1 לא הציע לה כותרת תקינה {ככה זה שאתה בחורה נהנה מפריווילגיות:-)}

כל מה שביקשת שזה התקנהּ +חיווט ,בידוד,שני סטים,מגבר,מנחת,רחוק מאוד מאוד מהתקציב שציינת תכיני את עצמך נפשית ופיזית להכפיל את הסכום לפחות פי 2

מוטי מזדה 3 =רדיו מובנה {אלה אם עשו שינוי}

רצוי שתעברי על כללי הפורום שלא יסנדלו לך את הת'רד:idea:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

שלום לך,

אם אני לא טועה, יש לך מערכת רדיו-דיסק מקורית.

במערכת מקורית, אין יציאה למגבר (RCA), ולכן תצטרכי לרכוש מתאם שימיר לך יציאות למגבר (מנחת), מנחת חדש באיכות טובה יעלה לך 500 ש"ח.

בלי מנחת ברמה גבוהה, לא משנה איזה רמקולים ואיזה מגברים תשימי, האיכות תהייה ירודה.

לאחר רכישת המנחת אפשר להמשיך לבחירת מגבר/רמקולים/סאב.

אם אין לך ניסיון בהרכבת מערכות, וותרי על התענוג ותשלמי על התקנה. חבל לך לשרוף דברים שיעלו הרבה יותר כסף.

מניסיוני, (התקנת מערכת בשווי 6000 ש"ח במאזדה 2 - 4 רמקולים + 2 מגברים + סאב, מסובכת מאוד).

היום, ברכבים החדשים, להתקין מערכת זה לא פשוט.

ב 2000 ש"ח - קניית ציוד חדש זה סתם חבל, את יכולה להשיג מערכת ברמה יותר גבוה יד שנייה.

במידה ותחליטי לשנות את דעתך, הייתי ממליץ לך לרכוש מגבר יד שנייה, רמקולים חדשים - חובה, ומנחת מומלץ חדש.

לפי החישוב שלי - 600 מגבר + 300 התקנה + 250 חיווט + 600 זוג קומפוננט.

בהצלחה.

פורסם

הנעלמו מהעולם מגברים בעלי כניסת Hi-Power?

אמה, האם את צריכה שתי זוגות של רמקולים, או רק זוג אחד קידמי?

מתחדשת*

פורסם
שלום לך,

אם אני לא טועה, יש לך מערכת רדיו-דיסק מקורית.

במערכת מקורית, אין יציאה למגבר (RCA), ולכן תצטרכי לרכוש מתאם שימיר לך יציאות למגבר (מנחת), מנחת חדש באיכות טובה יעלה לך 500 ש"ח.

בלי מנחת ברמה גבוהה, לא משנה איזה רמקולים ואיזה מגברים תשימי, האיכות תהייה ירודה.

לאחר רכישת המנחת אפשר להמשיך לבחירת מגבר/רמקולים/סאב.

אם אין לך ניסיון בהרכבת מערכות, וותרי על התענוג ותשלמי על התקנה. חבל לך לשרוף דברים שיעלו הרבה יותר כסף.

מניסיוני, (התקנת מערכת בשווי 6000 ש"ח במאזדה 2 - 4 רמקולים + 2 מגברים + סאב, מסובכת מאוד).

היום, ברכבים החדשים, להתקין מערכת זה לא פשוט.

ב 2000 ש"ח - קניית ציוד חדש זה סתם חבל, את יכולה להשיג מערכת ברמה יותר גבוה יד שנייה.

במידה ותחליטי לשנות את דעתך, הייתי ממליץ לך לרכוש מגבר יד שנייה, רמקולים חדשים - חובה, ומנחת מומלץ חדש.

לפי החישוב שלי - 600 מגבר + 300 התקנה + 250 חיווט + 600 זוג קומפוננט.

בהצלחה.

היי אריאל,

נכון, אתה לא טועה. יש לי את המערכת רדיו דיסק המקורית של המאזדה.

ראשית, אני מודה לך על ההסבר בשימוש במנחת. עכשיו אני מבינה (למרות שאני בחורה... :-)) מה מטרתו במערך הכולל של כל הרכיבים.

אז ככה, אני מעדיפה לקנות הכל חדש. יש לי בעייה קצת לקנות אלקטרוניקה ביד שנייה. אני מאמינה שעם קצת לחץ על אבא הוא יאפשר תקציב של 3000 ש"ח.....

מה אתה אומר ?? 3000 שח זה אמור להספיק לזוג קומפוננטים, מגבר, מנחת, בידוד אקוסטי והתקנה ?? לפי החישוב שעשית מקודם.

לפי מה שראיתי בזאפ מגבר טוב של JBL (ככה המליצו לי..) עולה בערך 1100 שח. רמקולים של מורל בערך 500. מה שאומר שיישאר לי בערך 1500 שח למנחת, בידוד והתקנה טובה.

האם תוכל להמליץ על על מנחתים טובים ?? פליזזזזזז לא הצלחתי למצוא משהו כזה בזאפ......

אני מקווה שאני לא חצופה מידיי.... ובכל מקרה עזרת לי מאוד !!

המון תודה.....

פורסם
הנעלמו מהעולם מגברים בעלי כניסת Hi-Power?

אמה, האם את צריכה שתי זוגות של רמקולים, או רק זוג אחד קידמי?

נראה לי שאני אלך רק על זוג קומפוננטים קידמי. לפחות לעת עתה... במסגרת שיקולי תקציב.

הבנתי שמאוחר יותר אוכל להוסיף עוד שניים מאחורה אם ארצה....

תודה על עזרתך !!

פורסם
כולם מציעים לה דברים רכיבים אבל אף 1 לא הציע לה כותרת תקינה {ככה זה שאתה בחורה נהנה מפריווילגיות:-)}

כל מה שביקשת שזה התקנהּ +חיווט ,בידוד,שני סטים,מגבר,מנחת,רחוק מאוד מאוד מהתקציב שציינת תכיני את עצמך נפשית ופיזית להכפיל את הסכום לפחות פי 2

מוטי מזדה 3 =רדיו מובנה {אלה אם עשו שינוי}

רצוי שתעברי על כללי הפורום שלא יסנדלו לך את הת'רד:idea:

שוביניסט האאא ??? :-)

דווקא עברתי על כללי הפורום.....

נו מה לעשות, הפורום נועד גם לאנשים שלא בדיוק מבינים הכל וצריכים את העזרה של החברים האדיבים מאוד פה יש לציין !!

כפול אתה אומר ??? 3000 לא יספיק בשביל הכל ??

פורסם
בכוונה שאלתי אולי היא כן עשתה שינוי

היי,

לא עשיתי.

חשבתי על זה בהתחלה אבל הורידו אותי מזה מהר מאוד ....

יש הצעות בשבילי ??? :-o

פורסם

לדעתי ההצעה הכי טובה בשבילך תהיה להגיע למפגש בשבת, תוכלי להתרשם מהרבה סטאפים כאלו ואחרים, סגנונות, אופי וכו'

ותקבלי כמויות מידע שלא תקבלי בשום מקום בפרק זמן של מספר שעות.

בקיצור בואי למפגש, זה הפתרון שלך

פורסם
שוביניסט האאא ??? :-)חס וחלילות

דווקא עברתי על כללי הפורום.....כן אני רואה שעברת על כל הכללים והחוקים {עשית כמעט כל עבירה אפשרית:-P}

נו מה לעשות, הפורום נועד גם לאנשים שלא בדיוק מבינים הכל וצריכים את העזרה של החברים האדיבים מאוד פה יש לציין !!

כפול אתה אומר ??? 3000 לא יספיק בשביל הכל ??

3000 בישביל הכל לא ממש יספיק אם את ניכנסת לאיטום/בידוד

איטום/בידוד+מגבר נחמד כדוגמת ה-JBL שהוצע פה יגמור לך את כל התקציב וישאיר אותך עם תקציב למיכל דלק מלא {בערך}

תומר אם כבר היא באה שתביא את כל החברות איתה:wink:{אבל משום מה ניראה לי שהיא זה הוא בתחפושת}

::FEEL THE {XS} power::

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...