Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 1600. לא עבר שיפוץ ראש מנוע. 360K ק"מ. מתוחזק היטב. סטיישן. קרבורטור (לא הזרקה).

בשל שינוי מקום עבודה (אני מתכנן לנסוע כל יום 150ק"מ חמישה ימים בשבוע) סה"כ 45K ק"מ בשנה.

צריכת דלק 1/11.5 מחוץ לעיר ו1/9.5-10 בעיר עם מזגן.

הבעיה - לא מספיק סוחב בעליות, בטח לא עם מזגן.

אני רוצה לשפר את תצרוכת הדלק והסחיבה.

האם אפשר לשדרג את המנוע ל1800/2000?

איך תצרוכת הדלק במנועים אלו?

האם כדאי לשים טורבו? יש בכלל לדגמים אלו?

תקציב - 15-20K ש"ח.

על אף שהרכב לא "שווה" לפי המחירון יותר מ10 אני מוכן להשקיע בו סכום יפה כדי שימשיך לשמש אותי בצורה מיטבית.

פורסם

מה לגבי החלפת רכב לאחד חזק יותר?,תמכור תקבל כ-10 עם הוא מתוחזק כמו שאתה אומר,אני עישית הייתי קונה לאנסר/סופר לנסר ידנית 94-97,מחליף למנוע 1800(קוד מנוע 4G93,קוד מנוע של 1.6 הוא 4G92) של הגאלנט יעלה לך כ3.5K הרכבה עוד כ1K,מרכיס גלגל תנופה לקל יותר כ1.5K,פלאגים וחוטי הצטה חדשים ועם אחוז התנגדות(האום-oHM) כ1K,פילר פתוח INBOX כ350 ש''חטטיפול גדול(החךפת שמן מנוע/גיר,להחליף לפלאגים משופרים),כל השיפורים כולל מנוע 1.8L יביאו אותך לאזור ה150 כ''ס בתנאי שהמנוע במצב טוב וההספק קרוב למוצהר

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם

אם אתה מתכוון להחליף את הרכב

הייתי הולך לכיוון פולקסווגן פאסט 1999-2000 1.8T ידנית

המחיר פחות ממה שתכננת להוציא כולל השיפור {30000}

ניתן גם למצוא במחיר זול ויותר משנת 1997-1998

תקבלרכב חדיש/איכותי/חזק יותר {150כ"ס}אם פוטנציאל לשיפור רב יותר

לדוגמא

שידרוג תוכנה ניהול מנוע תוסיף לפאסט 42כ"ס בעלות של 2200ש"ח

לעומת זאת אם תירצה להוסיף לרכב הנוכחי שלך 42כ"ס גם 15000ש"ח לא יספיקוֱ

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

חברה, בואו נחזור לנושא השרשור שהוא "איך לשפר לגאסי" ולא "על איזה אוטו אתם ממליצים?"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

:-)

אם הפלטפורמה של הסובארו אינה מאפשרת שידרוג משמעותי אני כנראה אאלץ להחליף.

פשוט לא בא לי כרגע להתרגל לאוטו אחר, ל"ישר קו".

יש לי אוטו שאני מכיר ומעריך. נותן לי עד כה שירות מעל ומעבר (בעיקר ביחס עלות-תועלת). סוס טוב לא מחליפים.

אבל... פתוח לרעיונות.

פורסם

במחיר שאתה מוכן להשקיע + המחיר של האוטו אתה תוכל למצוא לך עוד סוס טוב ונאמן לא פחות ;)

אני במקומך הייתי מחפש משהו שייתן תוצאה טובה גם בלי לזרוק כסף על שיפורים מראש, וכמובן משהו עם פחות וותק על הכביש

ופחות כאבי ראש להתעסק אחר כך

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אם זה ככה, אז השרשור ננעל ונא לפתוח שרשור חדש ב "יעוץ ברכישה"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...