Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שרייד 91, 1300 סמ"ק, ידני. במהלך הנסיעה יש לי רעש חזק מאחור. זה לא מהמנוע או חור באגזוסט. כאילו נכנס איפשהוא אוויר ועושה רעש חזק. הרעש מתחיל בערך מעל 30 קמ"ש ומפסיק שאני בולם ויורד מתחת בערך ל 30 קמ"ש. הקטע הוא שבירידה אני מוציא את הגיר מהילוך ונותן לרכב לרדת בניוטרל ועדיין יש רעז חזק . מה עליי לעשות או לבדוק?

בנוסף, אחרי נסיעה למשל של כ-10 דקות שהמנוע מתחמם רציתי לבדוק שמן מנוע ושהוצאתי את מדיד השמן יצא דרך חור המדיד עשן ודרך פתח מילוי השמן גם יצא עשן אבל קצת? מה זה אומר?

פורסם

היי, יתכן והלכו לך המיסבים בגלגלים האחוריים, גש למוסך לבדוק, או אם אתה רוצה עצמאית אז:

לנסוע במקום נטוש כלשהו במהירות שהרעש קיים, להוציא גיר לניוטרל, לכבות מנוע ולראות אם הרעש עדיין מופיע, אז זה המיסבים, עם הרעש נעלם זה משהו מהגיר או המנוע.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

+1

הוצאת לי את האותיות מהמקלדת.. התחלתי להגיב ואז ראיתי את תגובתך.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
היי, יתכן והלכו לך המיסבים בגלגלים האחוריים, גש למוסך לבדוק, או אם אתה רוצה עצמאית אז:

לנסוע במקום נטוש כלשהו במהירות שהרעש קיים, להוציא גיר לניוטרל, לכבות מנוע ולראות אם הרעש עדיין מופיע, אז זה המיסבים, עם הרעש נעלם זה משהו מהגיר או המנוע.

תודה רבה לך. ניסיתי את מה שאמרת ואכן הרעש עדיין קיים כאשר המנוע כבוי והגיר בניוטרל. אז אני צריך להחליף מייסבים אחוריים? האם ידוע לך - או + מה עלות תיקון המייסבים?

עוד שאלה ברשותך, האם עללי לבוא למוסכניק שלי ולומר לו על המייסבים או על הבעיה בכללותה?

פורסם

תבוא למוסכניק, ותגיד שיש רעש בנסיעה, תגיד לו ששומעים את הרעש גם כשמנוע כבוי, והגיר בניוטרל.

מכאן, תן לו לאבחן את הבעיה.

פורסם

היי, העלות של החלפת מיסבים הינה 150-200 שח למיסב, לא תמיד חייבים להחליף זוג.

עדיף לבוא למוסך ולספר על הרעש בכללי, לא לבוא ולקבוע שזה מיסבים, רצוי שיאבחן את הרכב לפני ההחלפה למרות שזה כמעט ודאי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...