Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום במהלך נסיעה שיגרתית בחיפה ראיתי 307 שחורה יפיפייה למכירה.

לא ידוע לי השנתון אבל הצלחתי לרשום את המספר- 050-3037000

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היום במהלך נסיעה שיגרתית בחיפה ראיתי 307 שחורה יפיפייה למכירה.

לא ידוע לי השנתון אבל הצלחתי לרשום את המספר- 050-3037000

בהצלחה,

עידן

גם אני ראיתי אותו. רכב מרהיב, נראה שמור מאוד. היתרון של ה-307 הוא שיש לו מושב אחורי אמיתי ולא 2+0, ואין שום בעיה מבחינת חלפים, במיוחד לא מכאניים (לך תמצא מישהו שיטפל בסאאב...).

גם הוולבו יפהפיה, אבל המחיר שלה בשמיים.

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תודה על המספר של ה - 307 (משום מה הוא מריח לי כמו מספר של סוחר אבל ננסה...)

למי שהציע קבריולה כרכב שלישי במשפחה - הרעיון נחמד אבל לא פרקטי בגלל בעיית חנייה, בנוסף, רכב ישן לא יהיה עם גג קשיח (אבל על זה אפשר לוותר ברכב שלישי).

סוזוקי ויטארה סיד-קיק עם גג קשיח קשה מאוד למצוא ובנוסף פרוק והרכבת הגג זה עניין לא פשוט.

ראיתי מיקרה היום, אמנם רק מבחוץ אבל המקום מאחור באמת מתאים ל... קטועי רגליים (אלוהים ישמור)

• תוכן חדש...