Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשקה נפשי בקבריולה, מבקש עזרה

Laurence
שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ככה פתאום באמצע החיים החלטתי שאני רוצה לתת למה שנשאר מהבלורית להתעופף ברוח ולקנות קבריולה.

מדובר ברכב שני במשפחה שיהיה בשימוש בעיקר ע"י האישה, כ- 40 ק"מ ביום (ואני אתעלק על הרכב לסרוגין).

התקציב - עד 120 אלף ש"ח (רכב משומש כמובן).

האופציות:

1. ניסאן מיקרה

2. 206CC

3. 306/7 CC

4. VW IOS (לדעתי רחוקה מהתקציב)

5. עוד אפשרויות?

מה חשוב:

עלויות אחזקה יחסית נמוכות כולל צריכת דלק

עדיף גג קשיח מתקפל (אבל אופציות אחרות ישקלו)

עדיף ברשיונות 4 נוסעים (גם אם מאחור מאוד צפוף)

אשמח לשמוע הצעות.

משום מה נראה לי שאין כמעט אופציות שקולעות לכל הבקשות והתקציב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

לפי דעתי לך על המיקרה. מכונית מאוד נחמדה ובעלת גג קשיח. בקשר למספר הנוסעים אין לי מושג.

הפיג'ו 307 מאוד כבדה בדגם ה-CC מה שגורם לביצועים עצלים בדגם האוטומטי. יש גם 207 CC אבל היא מחוץ לתקציב לדעתי, וכך גם האיוס.

ה-206 מציעה תא נוסיעם קצת מיושן לדעתי ולא איכותי כמו של המיקרה.

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה חייב 4 מושבים, 3 הקטנות כולל ה-207 יוצאות מהמשחק (ה-207 גם יקרה מדי). המושב האחורי הוא בדיחה רעה, לא יותר מזה, ועדיף היה לוותר עליו ולשחרר מקום למטען. יש לי מעט נסיון עם 206CC והיא אכזב בעיקר באיכות הגימור ובמנוע העצל (1600). גם השלדה לא משהו.

לעומת זאת, האיוס נהדרת אבל נדירה מאוד יקרה בטירוף (כמו-גם הפוקוס CC הנדירה עוד יותר). הפתרון הטוב ביותר הוא דווקא ה-307 - רכב אמין, מרווח מאוד ויפה יותר מאשר כל האופציות האחרות. בדיוק היום ראיתי אחת שחורה משנת 2006-7 בערך והיא היתה פשוט יפהפיה!

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה עם מזדה MX-5?

תקציב שלך קונה שת 2006 דור אחרון NC.

אם חייבים גיר אוטומטי - אז דור שני NB במחירים החל מ-75-80 אלף ש"ח.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה, התחיל כבר השיווק של הפיאט 500C(קבריולה) והיא עולה רק 115K. מאוד מאוד צפופה מאחור והמנוע די חלש, אבל אוטו חדש וישאיר עודף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה לעונים,

האם הפיאט 500 היא גג קשיח מתקפל?

נראה לי שיש אופציות מעטות שמתאימות וגם זה בקושי, כל אחת "חוטאת" במשהו לדרישות.

המיאטה וה - 206 הם רק 2 מקומות, האיוס והפוקוס יקרות, ה - 307 לדעתי יקרה וגם אין בנמצא.

אין לכם הצעות נוספות? תחשבו מחוץ לקופסא (ולא דווקא ניסן). הנה אופציה שפסלתי: SL450 אספנות עולה 100K. יש 4 מקומות, גג קשיח וגג רך מתקפל. הבעיה: עלויות אחזקה וחוסר אפשרות לנסוע לעבודה בשעות 7-9 בבוקר. זאת רק דוגמא.

חשבתי גם על ויטארה פתוחה אבל הן ישנות והאמינות כבר לא משהו.

אז מה עוד???

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפיאט 500 היא לא פתוחה במובן הקלאסי. יש לה גג רך מתקפל לאורך כל הגג, כמו סאנרוף גדול, אבל יש לה קורות גג וגם קורות B ו-C נמצאות שזה יתרון ביטוחתי (לא היו צריכים להוסיף יותר מדי חיזוקים למרכב המקורי).

אבל בגלל שניתן לרכוש אותה חדשה מהחברה היא בהחלט מפתה, מה גם שהעיצוב החיצוני והפנימי שלה מקסים לדעתי.

הוספתי תמונה שלה להתרשמות.

קשה לי לחשוב על עוד אופציות, ישראל מעולם לא הייתה חובבת גדולה של המכוניות האלה. אני הייתי ממשיך להתמקד בכיוון העממי יותר כמו הניסן והפיז'ואים למינהם. אחזקה של מרצדס או ב.מ.וו תהיה יקרה הרבה יותר עקב הטיפולים היקרים יותר והביטוחים וגם הרכישה של מכונית ישנה יותר שמועדת לתקלות.

ואם הרכב מיועד לאשתך בכלליות, אני בטוח שהיא תאהב את ה-500, אי אפשר שלא לחייך כשרואים את המכונית הזאת.

בהצלחה!

520891-5.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם לא אכפת לך לשקול רכבים מעט גדולים יותר כמו הסאאב 9-3 קבריו ו A4 קבריו.

סדרה 3 קבריו של BMW.

אם מדובר באספנות חפש לך אלפא רומיאו ספיידר ויישאר לך הרבה עודף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

GTI, עלויות האחזקה של הרכבים שהזכרת גבוהות ומאחר והם בני שנים רבות כנראה שגם האמינות כבר לא בשיאה. אני לא רוצה שאשתי תתקע בדרך או תחכה לרכב שיצא מהמוסך פעם בכמה שבועות / חודשים.

מישהו יודע אם למיקרה יש 4 נוסעים ברשיון?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת מאכזב רק 4 הילוכים באוטומט וביצועים חלשים למנוע 1600 עם משקל יחסית נמוך.

בכל מקרה, נראה לי שזאת האופציה הכי מתאימה. עדיין נשאר לי לראות האם ילדים יסתדרו במיני-מושב האחורי (לפחות לנסיעות קצרות)

עוד רעיונות???

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב קבריולה באירופה נקנה בעיקר על ידי אנשים מבוגרים בד"כ זוג שאין לו כבר ילדים בבית ויכול להתענג על רכב כזה

לפעי דעתי למי שיכול לוותר על המקום ולהסתפק ב 2 מושבים הרכב הכי מיוחד

הפיזו לא רע נראה טוב ונוסע לא רע ( 206-207 )

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...