Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 1600/ פיג'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך הפונטו שלי עברה תאונה ביום גשום והיא עכשיו בפחחות ואני מבועס ממנה לא רוצה אותה יותר מבחינה נפשית.

אני מוכר אותה,ומתלבט איזה מכונית לקנות מישהו יכול כך לתת לי אפשריות של רכב אמין וזול באחזקה? פיג'ו פולו או אפילו מאזדה סדן--תקציב עד 11000 שח( אני מתלבט) .

פורסם

מאזדה סדאן תמצא רק במודל נמוך מודל, ב11k לא הייתי מסתכל לכיוון של פולו, היא עולה הרבה יותר ואחת במחיר של 11 אלף כמעט שבטוח שחוטה, הייתי בודק 306 או zx שמגיעה אם מנוע ושלדה זהים (כמעט לגמרי) ל306 והם חולקים הרבה חלקים משותפים.

פורסם
אז כך הפונטו שלי עברה תאונה ביום גשום והיא עכשיו בפחחות ואני מבועס ממנה לא רוצה אותה יותר מבחינה נפשית.

.

תאונה, זה קורה, תשקול שוב אם ברצונך להשאר איתה ואל תמהר להפרד ממנה.

אם תחליט בכל זאת להחליף את הרכב, אני היתי בוחרת ב 306 (כן אני משוחדת יש לי אחת משלי).

הרכב חסכוני, אין יותר מידי תקלות מלבד בלאי של השנים לרכב.

ממליצה על הגרסה הידנית בלבד, לא להתקרב לאוטומט בכלל, ממה שקראתי בפורום ישנם הרבה מאוד תקלות עם הגיר האוטומט, ומתוך נסיעה עימה הרכב מאוד "אנמי" ואינו נעים לנהיגה.

כדאי לבדוק ספר טיפולים, ולראות שהרכב טופל בזמן, והוחלפו לו הנוזלים והשמנים בצורה מסודרת, כמו כן מכיוון שלצרפתיות יש נטייה להתפרק עם השנים, לבדוק שהרכב לא מחוזק במקומות מסויימים ע"י אזיקונים או ניטים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

היו לי 3 רכבי 306 רכבים פשוט מעולים ואם הם מטופלים בזמן הם סוסי עבודה עם איכות נסיעה ונהיגה שהיום כבר לא מוצאים.

פורסם

תודה לכווולם

הפחח בערך סיים ומחיר התיקון לאחר התאונה 2500 שח בערך מה דעתכם להשאר באותו הזה או למכוור.? מה עדיף ?

ואם אני מוכר והולך לכיוון ה 306 אז לקחת את ה 1600 ? כפי שהבנתי שהיא יותר טובה מ 1400 .

פורסם

+1 על מה ש pizo כתב.

מנוע ה 1600 עדיף על ה 1400.

לדעתי תשאר עם הרכב שלך, אם אין לו בעיות והוא תקין ונוסע טוב, אין סיבה להחליף.

אבל אם תחליט להחליף את הרכב ה306 היא אופציה מעולה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...