Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אוהב מעתיקנים , זה אמנם אמור להיות מחמאה למועתק, אבל מעיד גם על עצלנות מחשבתית ומחסור עצוב במקוריות.

למה להתאמץ כשיש תמיד את החברה המוכשרים באלפא להעתיק מהם בבחינה?

אפשר לוותר כשיודעים שלעולם לא יהיה לנו את הניצוץ בחבורה המבריקה של רומיאו ,

אותי זה פשוט מעצבן לראות חקיינים עלובים מהמזרח מאמצים באופן מגושם פיסול לוח שעונים שהחל ב 147 אאל"ט

ונהפך לנדוש עד זרא במאזדה 3 ועכשיו בפורטה, יותר גרוע... אני מוצא כבר הדיוטות המשוכנעים שהרעיון הגיח ממאזדה.

לתזכורת: "בראשית"

שימו לב איך הקימורים בדשבורד שעוטפים/עוקבים אחרי קווי לוח השעונים מבחוץ הוחלפו בחיקויים האסיאתים בקשת פשוטה.

alfa147m_01271937.jpg

ב"יום השלישי"

0611_z+2007_Mazdaspeed_3+interior.jpg

הרבה אח"כ

112_0902_10z+2010_kia_forte+cabin.jpg

פורסם

לא הגזמנו?:-D

זה לא רעיון כזה מהפכני של אלפא (אם בכלל שלהם מלכתחילה)

סהכ זה צריך להיות עגול ושהשמש לא תפריע בזמן שמסתכלים על החוגות.

יותר מזה?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

לא קצת הגזמנו, הרבה הגזמנו.

העיצוב הזה החל הרבה לפני ה 147 , שגם היא אם לדייק העתיקה את העיצוב הנ"ל מרכבים אחרים.

פרופורציות לא יזיקו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ידידי,

אתה לא חייב לאהוב מעתיקנים,אבל זה דבר ידוע ואפילו די "מקובל" בתחום העיצוב,לא רק עיצוב רכבים אלא עיצוב בכלל.

יותר מזה,יש בתחום העיצוב מגזינים וספרים מיוחדים שבהם מופיעים כל מיני דוגמאות וסגנונות עיצוב על מנת לשמש השראה למעצבים.

אז כמו שאומרים בעברית,שתה קצת מים קרים,תתרענן ותפסיק להתעצבן,ככה מתנהל עולם העיצוב.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לא הגזמנו?:-D

זה לא רעיון כזה מהפכני של אלפא (אם בכלל שלהם מלכתחילה)

סהכ זה צריך להיות עגול ושהשמש לא תפריע בזמן שמסתכלים על החוגות.

יותר מזה?

של מי זה היה לפני?

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

הם גם העתיקו את ההגה. שים לב שבשניהם הוא עגול.

מצטער אבל לא רואה דימיון יוצא דופן בעיצוב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה שב.מ.וו ייצרו ב 2001 את הגועל שנקרא סדרה 7 (לפי כל המתיחות פנים) הזאת:

bmw%20745%20i%20(7).jpg

ואז באו גם החברה ממרצדס ועשו את זה

2006-Mercedes-Benz-S-Class-Interior-1600x1200.jpg

אפילו את ידית ההילוכים הם העבירו להגה כך שתרגיש שאתה נוהג במינימום מונית אמריקאית או מיניוואן.

מפה ועד לשנוא רכב בגלל מה שאמרת זה מוגזם, תמיד עשו את זה (במיוחד הקוריאנים) ותמיד יעשו את זה.

תשים לב ללקסוסים של שנות ה90 איך הם נראים כמו מרצדסים באופן שיטתי.

פורסם

דווקא במזדה3 זה נראה מעולה..

הרבה יותר טוב מאשר באלפא....

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם
ואז באו גם החברה ממרצדס ועשו את זה

זה בכלל חיקוי של הדשבורד של סיטרואן קסנטיה:

dashboard_activa.jpg

רחק חסר את הידית בצד הנוסע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לproxima נצא מנקודת הנחה שבאמת עשית מחקר מעמיק וגילית שכולם באמת "העתיקו" את זה מאלפא.

מסקרנות נטו - מה לעזאזל זה מפריע לך?! אתה לא ייצרת/תכננת/הגית שום דבר באף אחת מהמכוניות שציינת, אבל אתה שונא אותם?! לא הרחקת לכת? זה לא באמת משנה לך אם הדש בורד מעל הסקאלות בקשת או עם קימורים, וגם אף אחד לא מכריח אותך לקנות אותם. אם "תשנא" כל רכב שיש בו דימיון לרכב אחר בגלל שחשבת שזאת העתקה בסופו של דבר אני חושב שתשאר עם איזה סוברו ג'אסטי(בלי לזלזל) "מקורית" וזהו.

ד"א

לסיאט איביזה ולפולו יש את אוטו מנוע, כי ככה, פולקסוואגן החליטו לא להיות מקוריים ולשים מה שעובד בשתי המכוניות.

לסקודה אוקטביה(אני חושב) ולפאסאט יש גם אותו מנוע, גם כי פולקסוואגן היו עצלנים.

שודד בנקים בפוטנציה8)

פורסם

לקיה ולמאזדה יש עבר משותף של מכלולים משותפים, אני לא אתפלא אם גם בעיצוב, כנראה בגלל זה הדמיון.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הפורטה חיצונית מזכירה יותר מדי את הסיוויק...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...