Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקור "ארובות" השעונים האלו אכן באלפות של שנות השישים. מבחינה זו מסורת שימור הקו העיצובי האופייני, בהחלט מייחד את המותג וזה יופי. העובדה שיש מי שמחקה את העיצוב מדגישה את איכותו וגם זה בסדר. יש גם חיקויים שראויים, לטעמי לפחות, לכל גנאי ומבחינה זו אלפא לצערי אינה יוצאת דופן. המדובר בפלסטיק הכסוף הזה שמכסה דונמים במרכז הדשבורד ותמצאו אותו כמעט בכל אוטו היום. מפתיע מכל היה למצוא אותו בלנצ'יה דלתא חדשה ונפלאה שהושכרה באיטליה. העיצוב החיצוני של הלנצ'יה הזו אינו פחות מיפהפה, המרחב הפנימי, המושבים, אפילו הגימור, נהדרים, לא פחות. אז למה הפלסטיק המבחיל הזה תקוע לו באמצע הקונסולה המרכזית ועוטף את מערכת בקרת האקלים. וזה בלנצ'יה, שמאז ומתמיד הוותה בעיניי מקור ראוי לחיקוי בכל הקשור לעיצוב פנימי ( די להציץ בתוך הדדרה למשל, אותה ניתן עוד לראות פה ושם ). פשוט עגום.

פורסם

פרוקסימה, יד על הלב.

מאזדה 3. מה שמפריע לך זה הלוח שעונים?...

דוגרי?

זה הדבר כמעט היחיד שאהבתי ברכב הזה.

ולא מעניין אותי מאיפה זה הגיע. אני הייתי שמח לראות טרנד של עיצוב טוב נודד מרכב לרכב כמו אווזה מיוחמת לארצות החום ליד טיסת אל-על שמספרה 666 (נו, זו עם כל השועלים המתים על הראשים של האנשים).

רציתי ביטוי ציורי. יצא על הפנים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

טוב נו, כולנו טועים ואתה צודק.

אם אתה מתעצבן מכאלו דברים, אז כדאי שתירגע. בסוף תקבל התקף לב :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בסדר... כולכם צודקים רק אני טועה.

זה היה שרשור על מעתיקנות כתופעה, לא על מאזדה 3 .

ובכל זאת בחרת לרשום מאזדה 3 בכותרת.

היית צריך לשנות את הכותרת.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...