Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, השבוע ראיתי למכירה רכב מסוג רובר 620 משנת 1996 מנוע 2000 סמ''ק אוטומטית.

ערכתי נסיעת מבחן על הרכב, נורא התרשמי מהפאר והנוחות שלו.

הרכב נוסע מעולה, מגיב מעולה הן המנוע והן הגיר ומערכת החשמל שבו, יחד עם זאת הבנתי שלא ממש אוהבים רובר בארץ, ידוע לי שהיה שיתוף פעולה בין רובר להונדה בשנים הללו.

המנוע נראה ממש כמו המנוע של הונדה אקורד דור שלישי, הרכב עבר רק 70 אלף קילומטר והוא מטופל בקפידה (לפי הקבלות) במוסכי רובר.

רציתי לדעת איך הרכב מבחינת אמינות כללית, והאם זה באמת המנוע והגיר של הונדה, אשמח לקבל עוד מספר פרטים והסבר מפורט יותר על הרכב כגון נתונים והתרשמות כללית מבעלין קיימים או בעלים לשעבר שמכירים את הרכב.

תודה, כפיר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אני יודע שיש הרבה תכונות של הרכב הזה מההונדה אקורד.

אחזקה של רכב כזה לא ממש זול, 70 אלף ק''מ למכונית בת כמעט 14 שנה נשמע לי קצת לא הגיוני,

ממליץ להעמיק את הנושא.

ובכלל, הייתי מתעניין גם באקורד, מכונית שאני ממש אוהב.

שלומי.

• תוכן חדש...