Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כעקרון זה פשוט, הולכים לאיזה נגר והוא עושה את זה אבל אני משום מה שיש לי הרגשה שתאירו את עיני בכל מיני נושאים.

ובכן, אני רוצה לעשות קופסת עץ\מחסן קטן עם דלת קדמית כדי שאני אוכל לשים אותה בחדר מדרגות שלנו ולאכסן בה עגלת תינוק.

יש למישהו רעיונות או איזה בעל מקצוע שיכול לעשות בשבילי את העבודה הפשוטה הזו בזול ומהירות ?

פורסם

מצטרף, במיוחד בגלל שמדובר בתוך מבנה.

מחסני הפלסטיק של כתר בסדר גמור,

יש גם מחסני מתכת אם אתה מתעקש,

אלה ואלה יהיו זולים יותר ממחסן עץ, בוודאי אם אתה בונה אותו במיוחד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

• לגבי נגר מומלץ, בדוק עם איתמר מפורום אודיו, היה לו מישהו קבוע שעשה את כל התיבות לסאבים שלו.
  • הייתי בודק גם אופציות נוספות בתחום הריהוט המודולרי - יש חברות שמשווקות מבני אחסון וארונות הבנויים לפי מידה. זה מיועד בעיקר ללקוחות מוסדיים, אבל יתכן ויש להם מוצרים שיתאימו לצרכיך.הבט כאן וכאן.

בהצלחה.

פורסם

לא יותר כיף לבנות כזה דבר לבד?

קח מידות של מה שאתה רוצה לבנות, גש למחסן עצים שיוכל להכין לך את הקורות לפי מה שאתה צריך ופשוט תרכיב הכל.

אם אתה צריך עזרה במציאת מחסן עצים או בהרכבה, אתה יודע איפה למצוא אותי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

1+

העבודה שאתה מבקש לעשות קלה מאוד.

אפילו לא חייבים את לוחות העץ במידה המתאימה, מסור או ג'קסון וקצת נייר שיוף עושים את העבודה בצמצום המידות.

בימים אלו אני מסיים לעבוד על טרריום חדש לאיגואנה מארון ישן שמצאתי.

לא סיפור גדול.

*לא רלוונטי, נכתב לפני התשובה של שלומי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תן לי את המידות , חכה שיעצר קצת הגשם , יש לי פלטות טובות וקורות, שלא עלו הרבה .

אני גם מודיע מראש שלאור מצבי הפיננסי אני אקח תשלום , זה יהיה מחיר פייר.

בכל מקרה אם אני מבין נכון אתה מדבר על ארון לגודל של עגלה מקופלת שמתחבר עם ג'מבואים לקיר או לרצפה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ג'קסור , מקדחה , ברגים וכנראה גם צירים יש לי ....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ראה את הנושא כסגור.

בכל מקרה אם אני מבין נכון אתה מדבר על ארון לגודל של עגלה מקופלת שמתחבר עם ג'מבואים לקיר או לרצפה.
הכול נכון חוץ מנושא המקופלת. אני רוצה לעשות את הארון כמו גראז', להכניס את העגלה ככה, בלי לקפל.

יאללה, בוא נרוץ על זה, אני אשלם בכיף כל סכום דו ספרתי :wink:.

• תוכן חדש...