Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסיבה לשבר בגיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיר ברכב נהרס כתוצאה משבר בהאוזינג (בית בגיר)

גיר חדש הגיע והכל בסדר, השאלה היא מה הביא למצב של שבר בהאוזינג? די ברור שהשבר הוא מכיוון פנים הגיר לבחוץ כאילו שחלק מסויים בגיר התפרק ושבר את הבית.

המוסכניק שלי טוען שצירייה לא מאוזנת עלולה לגרום לויברציות חזקות מאוד ובצירוף עייפות החומר חלק בגיר נשבר וגרם לנזק

אינני מוסכניק אבל מעולם לא שמעתי על איזון צירייה. האם יש משהו בדבריו?

חשוב לציין שהרכב נסע היטב לפני הבעיה, לא היו שום בעיות מיוחדות בגיר, למעט בעיה לא עיקבית לשלב לרוורס.

11102009007.jpg

11102009008.jpg

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

איזה רכב?

מבלי לפרק את בית המצמד לא ניתן לדעת בודאות מה קרה שם למרות שחשדי נופל על בורג פנימי בית הדיפ' שהשתחרר. ציריה לא מאוזנת לא תגרום לתופעה כזו.

פורסם

הרכב הוא סיטרואן BX מנוע 1900

בגיר שבתמונה הוא הגיר המדובר וזה השבר, המצמד תקין למעט שמן גיר שהרטיב אותו לגמרי ולכן יש להחליפו.

הבורג שאתה מדבר עליו הוא פנימי או שהוא אמור להיות מהודק ע''י המוסך באחד הפעמים שהגיר הורד?

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

תמונות כואבות :-)

באופן עקרוני יש סיכוי שעומס גדול על התמסורת גורם לסדק בהאוזינג?

במקרה הספציפי זה אכן נראה כאילו משהו נכנס בו ושבר אותו ולא כשבר כתוצאה ממאמץ.

פורסם

הרכב חזר מהמוסך ובעיה ישנה נשארה הקלטש' חדש גלגל תנופה עבר חריטה והגיר כמובן אחר מיבוא

הבעיה היא שהרוורס לא נכנס חלק, גם בעמידה מוחלטת והמתנה של כמה שניות הרוורס לא משתלב טוב.

כאשר עולים על מדרכה עם שני גלגלים הרוורס בכלל לא משתלב ויש צורך לדחוף חזק את הרוורס ויש רעש של חריקה.

הבעיה הייתה קיימת גם לפני החלפת הגיר באותה המידה בדיוק. כל ההילוכים הקדמיים נכנסים בקלות ואין אתן שום בעיה.

הניחוש שלי שיש איזו בעיה בתושבות מנוע/ גיר מכיוון שהבעיה מתגברת כשהרכב נטוי על צידו.

מה אתם אומרים

פורסם

הזכרת לי שבהילוך חמישי כאשר אני נוגע במוט הילוכים ונותן גז ישנם זעזועים במוט ההילוכים, ההילוך לא בורח אבל יש ממש מכות במוט ההילוכים.

• תוכן חדש...