Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אין לי הרבה ידע טכני במכוניות ולכן אני אכתוב את כל הפרטים כי אני לא יודע מה חשוב ומה פחות חשוב.

האזעקה ברכב שלי, פיאט פונטו s60 xtz נכנסה למין מצב תקלה כלשהו וכרגע אי אפשר להניע את האוטו כנראה בגלל איזה מערכת אימובילייזר [אין סטרטר, יש נורת CODE דלוקה בדשבורד], אני אתאר את הכל בפרטים:

אתמול כשהפעלתי את האזעקה עם השלט הכל עבד כמו שצריך, שני צפצופים ונעילת דלתות וכו

הבוקר השלט לא הגיב ופתחתי את הדלת ידנית דבר שכמובן הפעיל את האזעקה, פתחתי את המכסה מנוע ולחצתי על השלט קרוב לאזור הניטרול הידני של האזעקה וזה הפסיק את הצלצולים - ואז גם ניטרלתי אותה עם הסוויטץ הידני שנמצא שם קרוב למצבר.

בשלב זה כשניסיתי להתניע הסטרטר לא נשמע. הנורית CODE עם ציור של מפתח בצד שמאל נדלקת ולא נכבית כששמים את המפתח במצב ON [כתוב שם MAV נראה לי]. ואחרי שמנסים להניע היא נכבית ולא נדלקת שוב.

חזרתי הערב וניסיתי שוב להפעיל את האזעקה ידנית ואז לנסות לנטרל עם השלט.. לא משנה מה אני עושה אני מקבל כמות צפצופים לא קבועה וחלושה מכיוון האזעקה [היא גם לא מפעילה את המנעולי דלתות] והרכב עדיין לא מניע בלי סטרטר.

ניסיתי לבצע את ההתנעה במצב חירום שמתוארת בספר רכב [ביחד עם הקוד שרשום על הכרטיס המיוחד] אבל המנורה שאמורה להדלק בדשבורד לא נדלקת.

על פי הבעלים הקודמים האזעקה היא המקורית של הרכב, אבל יש לה שלט נפרד קטן והיא לא חלק מהמפתח.

האם יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי כדי לפתור את הבעיה? משהו בסגנון של לנטרל את האזעקה ולהניע ולנסוע לחשמלאי..

אם לא, מה האופציה הכי טובה שעומדת בפני? לצערי אין לי "ביטוח גרירות" ואני אצטרך לשלם 350-450 שקל בשביל שיבוא מכונאי לנסות לטפל בזה [החברה שביטוח ישיר עובדת איתם].

האם עדיף לי להזמין גרר בעצמי ולקחת את האוטו למוסך?

שכחתי לציין שאני בנתניה [אם במקרה יש איזה המלצה למישהו שמוכן לבוא לסדר את זה בתשלום]

בתודה מראש,

נעם

פורסם

אוקי, רק כשירד החושך הבנתי שהמצבר גמור.. מצבר חדש בן חצי שנה, כנראה שהאזעקה גמרה אותו.

אני מטעין אותו ואראה אחרי זה אם אפשר לנטרל את כל המערכת הזאת.

• תוכן חדש...