Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

א. אני מודה לכםעל הייעוץ בנוגע לc5

ברוך השם הרכב פשוט מדהים

ב. אני מחפש לאחותי משהו ב10 אלף אוטומט עם בגאז'

מתלבט קצת

יונדאי אקסנט/אלנטרה

קאיה ספיה

דהייטסו אפלאוז

מיצובישי כריזמה

או רעיון אחר

אודה לעזרתכם

בן

פורסם

הלגאסי אכן רכב טוב אבל כבד ושתיין - אם היא נוסעת הרבה/בעיר שתיקח זאת בחשבון, או שתקנה את גירסת ה-1.8 (אני מקווה שלא נגלוש כעת לדיון הלעוס על מנועים גדולים וצריכת דלק. זו רק דעתי). הייתי מצרף לרשימה גם מזדה 323 94-6 בערך. רכב לא מאוד חזק, מזגן כנ"ל, אבל אמין וחסכוני למדי (1:11משולב, באזור הררי.) אני מחזיק רכב כזה ומרוצה ממנו. בקשר לרשימה שנתת: האקסנט במחיר הזה מיושנת ולא כ"כ נוחה. אלנטרה לא תמצא במחיר כזה אלא לנטרה - הדגם עד 95 לא מומלץ, והדגם שאחריו בסדר אבל שתיין. אם היא לא נוסעת הרבה אולי זה כדאי. ספיה לדעתי רכב טוב מאוד אבל לא סחיר. אם היא חושבת להשאר עם הרכב כמה שנים זה רעיון טוב. אפלאוז רכב טוב ובעל תא מטען יעיל, אבל בתנאי שטופל בקפדנות. שים לב במיוחד לשימוש במים ירוקים. כריזמה לא תמצא במגבלת המחיר הנ"ל. ואם כן - כנראה יש לכך סיבה (לא) טובה...

בהצלחה!

פורסם

סובארו גראנד לאונה 1600 נכנסת להמלצה.

אופל קדט\אופל ווקטרה (קצת ישנות אבל אמינות חסכוניות ושימושיות).

בהצלחה!

כבר לא מחפש מנוע 2 ליטר לסיירה. פינטו או לא פינטו.

השימוש במידע הינו על אחריות המשתמש בלבד, על כל המשתמע מכך.

פורסם

הייתי ממליץ לך על סוזוקי סוויפט סדן או על אופל אסטרה או על ניסן סאני

אלה רכבים זולים וטובים,הניסן הכי עדיף אם תמצא אחת שמורה במחיר הזה.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...