Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[משרד רישוי] - החזר כספי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הקפאתי את הרשיונות לרכב שלי, שמועד הטסט הבא היה אחרי 5 חודשים, ההקפאה המשיכה חודשיים, ולאחר מכן ביקשתי שוב להחזיר את הרכב, אמרו לי תמשיך עם הרשיון שלך שמסתיים עוד 3 חודשים, ותקבל הנחה בטסט הבא על התקופה (מקווה שהסברתי).

אני רוצה לגשת לשם להוריד את הרכב מהכביש, האם אפשר לקבל כסף על התקופה שקיבלתי כ"קיזוז" או שכבר אין לי מה לבקש ?

אני לא זוכר אם התקופה היא חודשיים או 3 (הזיכוי) אבל עדיין ! זה כסף, שלא מוצאים ברחוב.

פורסם
אפשר לקבל.

המידע נמצא באתר משרד התחבורה.

.

בזמנו גם אני הקפאתי את הרשיונות, ונאמר לי שמקזזים את הסכום רק במעמד הרישוי הבא, וגם זה אחרי שהגעת למשרד הרישוי, ככה שזה לא נעשה אוטומטית.

אם לא תחדש אותו - סביר מאוד להניח שלא תוכל לקבל את הכסף חזרה.

פורסם

SpinDr,

מה שכתבתי אינו "ספין". המידע נמצא באתר משרד התחבורה.

כדאי שתעיין שם ואולי תגלה שאתה יכול לקבל את ההחזר שלך.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
SpinDr,

.

אני את ההחזר שלי קיבלתי כי חידשתי את רישיון הרכב לשנה הבאה,

מה שעניתי הוא שאם לא יחדש את רישיון הרכב (מה שמשתמע מהשבתת הרכב) לא סביר שייקבל את הכסף חזרה כי אין ממה לקזז לו את הסכום - הפעולה נקראת קיזוז רישיון...:wink:

פורסם
אפשר לקבל.

המידע נמצא באתר משרד התחבורה.

.

SpinDr,

.

קודם זה היה כתוב בשקוף, עכשיו זה כתוב בסגול, כדאי שתעיין שם לפני שתמשיך לפזר מידע שגוי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...