Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אימון ראלי - שמורת פורה דרום - 24.10.2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אחרי כל מיני ביטולי אירועים ועונה צולעת משהו מבחינת אימוניי ראלי, הסתיים היום לפניי מספר שעות אימון ראלי מוצלח בו השתתפו 20!!! צוותים. אחרי ההחלטה ב IRDA להקפיא את האליפות ולעבור בינתיים לאימונים, חיפשנו אירועים בדיוק מהסוג הזה, בו כל אחד יכול להתאמן כפי שמתאים לו ובכמות שמתאימה לו - והכי חשוב - בבטיחות. לאור זאת, הוחלט בועדת המירוצים של IRDA לפנות למארגנים ולבקש אירועי אימונים. ירון אדרי, שהרים את הכפפה בפעם שעברה - עשה זאת גם הפעם. בעוד שפעם שעברה היו רק 7 צוותי ראלי והשאר טרקטורונים ובאגים, הפעם היה אירוע נטו של נהגי מכוניות הראלי. אירוע בסדר גודל כזה כבר לא ראינו כאן ממזמן וחשיבותו, לפחות בעיניי כותב שורות אלו, היא בעצם קיומו.

נהגים ותיקים בצד נהגים חדשים, רכבי 4X4 (אימפרזות, EVO וגם ג'יפ אחד), רכביי 2X4 וזהו. 20 צוותים של נהגי ראלי - נטו!!!

האירוע נוהל בשיטת FIFO כלומר, FIRST IN FIRST OUT או כמו שקובי כהן אומר:

FIRST IN FLAT OUT (כשהוא מתכוון לדוושת הגז...) והמשמעות שכל מי שסיים הקפה ורצה, נכנס שוב לתור והוזנק מחדש (ראשון בפנים - ראשון בחוץ...).

:lol:

המסלול היה בחלקו חדש ובחלקו מבוסס על אירועים אחרים שכבר ביצענו באיזור והיה מהיר במיוחד - על זה אני מקווה יעידו הצילומים, הסרטונים והתמונות שיועלו פה.

גם עבדכם הנאמן, כמובן היה שם והשתתף - כל הרשמים, החוויות, הפרטים וכמובן התודות (ויש למי ועל מה להודות...) - בהמשך.

בינתיים אני חייב לנוח ולהתאושש,

:-D:wink:

אלון חלווה

(שלא מצליח למחוק לעצמו את החיוך מהפרצוף).

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה פשוט נהדר!!!תודה רבה לירון אדרי,אודי לבנון,ישראמוטור,לבנות החינניות שהיו במזכירות וביניהן דלילה המדהימה,למרשלים ולכל מי שלקח חלק בארגון!

הייתה הרגשה טובה מאוד באופן התנהלות הארגון שעבר חלק וגם בפן הבטיחותי!

ועכשיו כמובן גם לצלמים זאב גרוס האיש והאגדה(כיף לראות אותך כל פעם מחדש),דנה רודיץ והומברטו יעקב התותחים,ולכל האחרים מצטער אם שכחתי.

אז לסיכום אנחנו מאוד נהננו מהיום הזה היה כיף גדול להתאמן אם חברה שלא התאמנו ביחד כבר הרבה זמן וגם פרצופים חדשים!

אני מקווה שנראה עוד ימים כאלה של יחד ושל כיף

שלכם

אמיר

קבוצת ראלי גמליאל

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

שלום לכולם

אני רוצה לברך את כל המארגנים והמשתתפים על שבת נפלאה של אימון ראלי מלא אדרנלין!

רציתי גם לבקש טובה אישית. עם אפשר להתעדכן בצורה כלשהי על הארועים שמתקיימים אני נורא מעוניין

להגיע כצופה או לתרום בדרך כלשהי לארוע כי לצערי לפאדי אין אוטו מה שמונע את השתתפותינו בארועים אלו

והעדכון היחיד שני מקבל זה ממ"י על ביטול ארועים. אז בבקשה עם מישהו יכול בבקשה להוסיף אותי לרשימת תפוצה

שמקבלת הודעות על ארועים דומים כי די מבאס לשמוע עליהם בזמן עבר זה די מייאש.

אודה על התחשבותכם.

פורסם

כפי שאתם רואים לפי השעה, רק עכשיו חזרתי הביתה, לוקח הרבה זמן לארגן ולבנות כזה ארוע, ולוקח גם הרבה זמן לסיים וקפל את הכל ואז מגיעים באפיסת כוחות הביתה, אבל : היה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אין אושר יותר גדול מזה לראות את הנהגים עם חיוך על הפנים, אני תמיד נהנת להיות בארועים אלו,

תודה לכולם ואמיר, אני גאה בך ובאחיך!!

איך חוזרים לעבודה שיגרתית מחר אחרי כזה יום כיף?

דלילה

פורסם

לצוות המארגן

אהבתי,ראיתי חדוות יצירה,קם פה גוף חדש מלא רצון טוב ומוטיבצייה

היתה אוירה טובה

ירון,אודי,וכמובן דלילה

תודה מעומק לב

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

שלום לכולם.

אחרי שקבענו וביטלנו, ושוב קבענו ושב כמעט ביטלנו, אימון הראלי יצא לדרך היום (שבת) בשעה תשע וחצי. ההכנות מצד ההפקה היו רבות ובעיקר כשיום קודם ערכנו אירוע קארטינג 2 פעימות בנחשונים אליו הגיעו 19 נהגים (סיכום אירוע זה בפוסט נפרד בהמשך).

הרישום המוקדם הבטיח הגעתם של 20 נהגים בחמש קטגוריות שונות והיה מרגש לראות כיצד הסתדרו כולם בסדר מופתי ברחבת הסרוויס.

הסדר נשמר למשך כל האימון שארך מעל לשלוש וחצי שעות, עם חלוקת הרכבים לכאלה בהם נוהג נהג יחיד וכאלה בהם שניים או יותר וזאת בכדי לאפשר לכולם לנהוג מספר רב ככל הניתן של הקפות. היו כאלה שלא ויתרו וניצלו עד הסוף, היו כאלה שכוחם תש והיו כאלה שמכוניתם הרימה ידיים. בשורה התחתונה בוצעו 100 הקפות אותם תוכלו לראות בטבלה המצורפת.

לפני הטבלה, יש לומר תודה לכל הספורטאים שהגיעו היום במטרה לעשות את מה שהם מאמינים בו - לקיים בישראל ספורט מוטורי ציוני למרות הכל.

תודה לצוות המקצועי - דיקלה, דלילה, נורית ועופר.

תודה למרשלים - גל, טל, ירין, עמוס, רועי ותומר.

תודה לצלמים שיעלו לכאן בקרוב את מה שתפסו בעדשה.

ותודה גדולה לאודי לבנון וישראמוטור.

ירון אדרי

24102009g.jpg

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

בנוסף זאת הייתה טבילת אש לאחי בן ה 19 תומר גמליאל,אחרי כמה אימונים בהם הוא נהג ואנחנו מברכים ושמחים שהוא נכנס גם כן לתחום.

ואיך לא לנווטת האגדית,שכל פעם שאני איתה אני לומד דברים חדשים ומשפר את יכולתי ענבל אדרי!

תודה לך אנחנו אוהבים אותך את מספר אחת!!!8)

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

שבוע טוב לכל הנהגים והקוראים.

האימון החל מבחינתנו כבר לפני שבועיים אז הוחלט כי יהיה אימון לאור דרישת הנהגים והפנייה שלהם להפקה.

מאז, ההכנות היו אינסופיות ומרובות. רישום בהתחלה, אח"כ בחירת תוואי, קניות רבות עד רמת הסיכות, כתיבת מסמכים והדפסתם, גיוס צוות מתאים, נסיעות איסופים הגעות ואז.... הכיף הגדול... הגענו אליו וההזנקה הראשונה היתה בשעה 9:30.

על אופי הארוע התנהלותו ודרכו כבר העידו המשתתפים אך ראוי לציין את שיתוף הפעולה של הצלמים שהתייצבו בזמן והבינו את חשיבות שיתוף הפעולה וכך חתמו על אפודים ויצאו לשטח בתיאום.

כהרגלנו היינו עם וידאו וכן עם צילומים מתוך הרכב והפעם בזוויות חדשות ומעניינות – בקרוב מאד יועלו לשידור באתר ישראמוטור.

לאחר קיפולים, נקיון של השטח, נקיון של האוטו, החזרת מצלמות מהשכרה, פיזור אנשים שהצטרפו אלינו, החזרת הרכב ועוד מליון דברים קטנים שחייבים להיעשות היום הסתיים מאד מאוחר מבחינתי ורק ב-22:30 יכולתי להניח את הראש סחוט אבל עם חיוך ענק.

התודה הכי גדולה היא לכל הנהגים והצוותים שלהם כמובן, שהראו שהם רוצים לנהוג מעל הכל, פנו התחייבו והתייצבו.

שבוע נפלא לכולם

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

פורסם

תודה רבה

למארגנים ירון אדרי והצוות ולאודי לבנון מישראמוטור

וכמובן למשתתפים על ארוע מצויין

עם אוירה טובה שתרם לניעור החלודה

מצפים לארוע הבא

פורסם

חברים,

מה אומר ומה אגיד? אושר צרוף.

אחריי הרבה הרבה זמן - אני מתחיל להרגיש שוב טוב על ההגה. הרבה מזה אני חייב לדקלה, הנווטת החמודה שמסייעת לי כבר פעם שנייה ברציפות - אבל ההרגשה היא כאילו שעבדנו יחד מאז ומעולם (שלומי, אל פחד - עוד נעבוד הרבה יחד...).

אחריי ההרס של ה 106S16 הכחולה שלי לפני שנתיים שלוש - סוף סוף אירוע גדול עם 9 מתחרים בקטגוריה (20 סה"כ) - ומקום ראשון בקטגוריה (מקום 6 בדירוג הכללי).

סוף סוף אין תקלות משמעותיות - אמנם, דוושת הגז נתפסה בשני המקצים האחרונים (וטופלה במקום) וגיליתי שלקפיצות הגבוהות יש מחיר בעת הנחיתה בדמות עיוות קל בכנף הקידמית וכיפוף (פתיחת תפר) בשתי הדפנות האחוריות - אבל - אל פחד - היום כבר תוקן הרכב והוא זמין לאירוע הבא. אין לי מילים.

תודות לירון אדרי ולכל הצוות. לדלילה - מה עוד אפשר להגיד על הבחורה הזו שמתנדבת פעם אחר פעם - נ ש מ ה!

תודה ענקית לאודי מישראמוטור שדאג להציב לי ברכב שתי מצלמות (דקלה הנווטת בצוות שלי, היא בת זוגו - נראה לי שמצלמה אחת מכוונת עליה כל הזמן - שומר עליה הבחור...:lol:). אני מקווה שהפעם יצאו סרטים טובים ונראה אותם בקרוב (ציפור קטנה לחשה לי שיש חומר גלם טוב מאוד).

נהניתי מכל רגע ואחרי 5 פעמים על המסלול החלטתי לעצור ולא לסכן את הרכב (המסלול נעשה חרוש כולו ועם סלעים - תודה באמת לאימפרזות...:twisted:). העמדתי את הרכב לייד הזינוק וחיכיתי לראות - ירדו מהזמן שלי או לא... האמת, שדקלה כל הזמן דוחפת קדימה - "בוא נוריד עוד 5 שניות" - אבל, זיכרון הפזיזות שלי מראלי מגידו כנראה חילחל והחלטתי, שאם התוצאה מספיקה למקום ראשון - אני לא עולה שוב. למה לסכן יום מוצלח?

אני חייב מילה לגבי נדב (אתם מכירים אותו כנדב ראלי - יש כאן בפורום שרשור על הרכב שלו) - הבחור מגיע לכל אימון - נוסע ללא הפסקה - פשוט - חולה הגה אמיתי. רוח ספורטאי אמיתי - לא כמו חלקנו החובבים. אוליי עוד יש עתיד לספורט הזה בארץ.

יש מה לשפר - אבל זה נעשה בישיבה מסודרת.

בסיכום כללי - אירוע שכבר הרבה זמן לא נראה כמותו בארץ!

ניתן לתמונות לדבר (עם תרגום בגוף הסרט)...

יש ימים בהם אתה חושב שאתה מחזיק את העולם בביצים - אז הוא מלמד אותך שאתה רק אדם - ועל טעויות - האדם משלם לעיתים ביוקר (תמונות 1 עד 3). אז אתה גם לומד שמנפילות אליהן התכוננת נכון - אתה יכול לצאת עם חיוך - למרות הכאב (תמונה 4). אתה מקווה שתחזור שוב לאותו ביטחון עצמי - אבל עם יותר שיקול דעת. ובסוף כשמגיע הרגע שזה מתחבר - אז זה מתחבר!!! אז אתה מרגיש שאתה עף בשמיים - ולפעמים - אתה באמת עף!!! (תמונות 5 עד 8 ) 8).

תודות אחרונות לכל התקשורת והצלמים שהגיעו (זאב, דנה וכולם) - בלעדיכם ובלי קהל הקוראים והחובבים של הספורט לא תהיה לנו זכות קיום.

תודה גדולה לספונסר שלי י.ש. מוסכי גליל (גילוי נאות - עסק של אבא שלי ואחי) שסובל כל פעם מחדש את השגעונות שלי - ושמח כל פעם מחדש שזה נגמר על 4 גלגלים... :wink:

זהו לבינתיים,

אלון חלווה

תמונה מספר 1.JPG

תמונה מספר 2.JPG

תמונה מספר 3.JPG

תמונה מספר 4.JPG

106 המראה.jpg

לקראת נחיתה.jpg

תעופה 1.jpg

תעופה 2.jpg

• תוכן חדש...