Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה שאלות לגבי הרכבת מערכת בטויוטה קורולה 2009:

1. אני רוצה לחבר את המערכת המקורית למגבר SOUNDSTREAM שאפשר לחבר אליו ישירות את הרמקולים. האם האיכות תהייה נחותה בהרבה מחיבור עם RCA?

2. אם אני לא טועה, אז המידות של הרמקולים הם 6.5" בדלתות מקדימה ו6X9 מאחורה. האם קומפוננט JBL GTO6507 ייכנסו שם ללא בעיה או שצריך הגבהות כאלו או אחרות?

תודה לעוזרים :)

פורסם

חבר שלי חיבר את הרמקולים המקוריים הקדמיים אצלו למגבר V15. הרמקול השמאלי נשרף תוך מספר ימים, למרות שהכיוונים והכל היה נראה תקין.

הרמקולים הוחלפו בJBL GTO6507, המתקין פשוט העדיף להשתמש בבית הרמקול המקורי בתור הגבהה, ככה שאני לא בטוח אם אפשר להתקין גם בלי.

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

אפשר גם אפשר.

אל תתקין על ההגבהות המקוריות אלא תעשה טבעות הגבהה מעץ.

הסאונדסטרים הוא ""קצת"" יותר טוב מהV15 וסביר להניח שגם המנחת הפנימי שלו יהיה טוב יותר.

אפשר להשתמש גם במנחת חיצוני ואפשר גם לקנות יחידה אינטגרלית ולהכניס רדיו דיסק (HU בשפת הפורום) נורמלי עם יציאות למגבר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanosforce,

האם שימוש במנחת הפנימי של הסאונדסטרים יהיה נורא בהרבה משימוש במנחת חיצוני?

ושאלה נוספת, לאן אני מחבר את הREMOTE ברדיו דיסק המובנה?

פורסם

האם שימוש במנחת הפנימי של הסאונדסטרים יהיה נורא בהרבה משימוש במנחת חיצוני?

יש מנחתים חיצוניים שיהיו יותר איכותיים מהמנחת הפנימי של הסאונד-סטרים, אבל הם יקרים ועדיף כבר להשקיע על HU.

ושאלה נוספת, לאן אני מחבר את הREMOTE ברדיו דיסק המובנה?

את הREMOTE אתה מחבר לכבל האנטנה החשמלית של המכשיר המקורי אם יש ,בדרך כלל זה חוט כחול .

• תוכן חדש...