Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 308 - אמינות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטתי עימכם לאחרונה לגבי קורולה או 308 מקבוצה 2 והשתכנעתי שה-308 הרבה יותר מהנה.

הבעיה היא כזאת: הרכב נרכש ע"י החברה במימון עצמי ולא בליסינג תפעולי.

המשמעות - כל הטיפולים ואח"כ המכירה , באחריות החברה.

"נפשות טובות" הזהירו את מנכ"לנו מהרבה תקלות חשמל וגיר לא אמין מה שמביא אותו להחליט על קורולה.

לדעתי הביקורת קשורה ל-307 ולא ל-308 שלא נמצאת מספיק זמן על הכביש על מנת "לבקר" אותה.

האם יש שמץ של אמת בביקורת הנ"ל ? חשוב לי לדעת לפני שאני "יורד" מה-308 ומסתפק בקורולה.

פורסם

אנשים נוטים להגזים זה ידוע, אחוז וסיכוי התקלות גם בפיגו הוא מאוד נמוך(יש לי חבר שיש לו פג'ו 307SW מ2004 ולא הייתה לו תקלה אחת) , והגיר שלה לא מושלם וקצת מרגיז(זה לא תקלה זה גיר מתוחכם שמנסה לקרוא את הצורת נהיגה שלך ולהגיב לפיה, ולכן מידיי פעם אפשר קצת להרגיש שהוא מתנהג מוזר), אבל בעיקרון הרכב מוצלח הרבה יותר מהקורולה SUN שהאיבזור שלה ממש ממש לא מתקבל על הדעת ברכב מודל 98' ומעלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

היתה ברשותי 307 שנת 2007 כשנתיים וחצי והיא היתה ממש בסדר מלסד תקלה אחת שהיתה בחיישן של הגיר אבל מדובר על משהוא קטן יחסית. מעבר לזה לא היתה שום בעיה. רכב נוח מאוד, זריז וגדול הרבה יותר ממה שנדמה. המרחב הפנימי פשוט מרווח ביותר.

אגב, ב-308, הבגאז גדל בכ-100 ליטר לעומת ה-307 ועומד על כ-430 ליטר שזה בהחלט מספק.

You can’t really know someone until you fight them

פורסם

אתם רוכשים רכב חדש עם אחריות יבואן ל3 שנים.

איזו ריזיקה אתם לוקחים?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ובתוספת של 550 ש"ח מרחיבים אותה ל 4 שנים...

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
אתם רוכשים רכב חדש עם אחריות יבואן ל3 שנים.

איזו ריזיקה אתם לוקחים?

עידן

היבואן מתחייב לתקן כל תקלה והחלפה על חשבונו?

מה נחשב כבלאי סביר?

(לא שאלה קנטרנית, אלא באמת מתוך עניין)

פורסם

היבואן מתקן הכל חוץ מבלאי.

בלאי זה אומר:

ברקסים שנשחקים כתוצאה משימוש יומיומי, למשל.

שמן מנוע שעם הזמן מאבד מהצמיגות וצריך להחליף , וכו.

מה כוללת האחריות, כל מה שלא סביר שיתקלקל במהלך תקופת האחריות:

הלך מנוע , הלך מזגן , הלך הגיר וכו.

אם זה עוזר לך לקבל החלטה, הנה סיפור משבוע שעבר:

המנכ"ל בעבודה של אשתי גם עשה ליסינג כמוכם, ובחר 207 של לובינסקי.

הלך הגיר ברכב של אשתי אחרי 6 חודשים, ולמרות שלא כתוב בחוזה, היא קיבלה רכב מושכר ל 3 ימים ע"ח היבואן ,

בזמן שה 207 היה במוסך לצורך שיפוץ גיר, כולל מונית שתיקח אותה לאוויס לקחת את הרכב המושכר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...