Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 1.6 או 1.4

yis
שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום יש לי שתי הצאות על פולו 97 אוטומט שתיהם פחות מ 140K ה1.4 ב14400שח והוא יד ראשונה וה1.6 16000שח וזה יד 4.בנוסף ל1.6 נגמר הטסט עוד חודש ול1.4 יש עוד חצי שנה אני נוסע לרוב בתוך העיר אבלאני גר בירושלים ולפחות פעם בשבוע אני יורד למרכז.האם לדעתכם ה15 כ"ס הנוספים שיש ל1.6 שווים את ההפרש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום,

כבעליה של פולו 98 1600 אוטומט (ראה תמונה) אני יכול לאמר לך שיש הבדל משמעותי מאוד בינו לבין ה1400 במיוחד בגיר האוטומטי.

ה1400 עם 60 כ"ס בלבד ובעת הפעלת מזגן הסחיבה יורדת משמעותית וצריכת הדלק גדלה.

לגביי ה1400 שמצאת, אני במקרה עוקב אחרי מודעות, אתה מתכוון לרכב הלבן שעשה 134,000 ק"מ. ראשית הבחורה רוצה מעל המחירון (תבדוק) שנית הרכב לא טופל כראוי ויש צורך בהחלפת טיימינג - גם אם היא אומרת אחרת. פשוט גיסי מחפש פולו והלכנו לראות אותה ויש לי ניסיון לא מועט עם הרכב הנ"ל.

אם מצאת 1600 גם אם זה יד 4 אין לזה משמעות בשנים האלו ובמיוחד שהפולו סחירה בקרב צעירים וגם יד 6 תמכר.

עצה, אם אתה מוכן לוותר על האוטומט יש בYAD2 פולו 16V ירוקה, גם יד 1 ושמורה מאוד. זהו רכב עם מנוע 1400 אבך עם 100 כ"ס, גג נפתח ועוד. פשוט חוויה.

אם יש דברים נוספים שאוכל לעזור אז בשמחה.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...