Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בהנחה שהמנוע כובה לחלוטין מאז התקלה והרכב ננעל בעזרת הכרטיס (מה שסביר שקרה אף יותר מפעם אחת), אם התקלה עדיין בעינה, בצע את הבדיקה הבאה למחשב לוח המחוונים:

היכנס לרכב, הכנס כרטיס לכונן.

שחרר קודנית.

לחץ על לחצן ההתנעה ברציפות ומבלי לעעזוב וגם על לחצן מחשב הדרך במקביל ברציפות ומבלי לעזוב, למשך 5 שניות, עד אשר לוח המחוונים יכנס למצב Self Test. שים לב לא ללחוץ על דוושת הבלם בכלל.

במצב זה תבוצע בדיקה, בין היתר, גם למחוון הדלק.

בדוק אם הוא נע לכל אורכו בצורה חלקה.

אם כן - הבעיה אינה בלוח המחוונים.

חזור לעדכן.

אפרים

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

שלום

בחברת ההשכרה שאני עובד אני נתקל בבעיה הזאת כל פעם .

הפיתרון היחיד שאתה יכול לעשות , זה לנתק את כבל המינוס מהמצבר לדקה ולחבר חזרה

ושעון הדלק יסתדר לך.

ששי

פולקסוואגן ואריאנט 1969

פורד פוקוס 2002

קבוצה בפייסבוק לפורד פוקוס :

https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/365044096918626/

פורסם

מוכר לי מאוד (קיים גם ב 407 שלנו)

פשוט כבה את הרכב, פתח את פתח התדלוק ודחף את לשונית ההגנה הפנימית בעזרת מברג, החזק אותה כך כ 5 שניות בערך.

סגור הכל ותניע את האוטו.

דווח אם הסתדר.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

לשונית קטנה ממתכת / פלסטיק במקום שבו אמורה להכנס פיית התדלוק. אל תתווכח, ב 407 זה הליך שאני עושה בכל פעם שאבא שלי שוכח לכבות את הרכב בתחנת דלק.

פורסם

א. בדברים שאין לך מושג בהם אל תייעץ.

ב. בכל רכב שמתדלק בנטול עופרת יש דלתית קטנה בכניסה למיכל הדלק ולא "לחצן".

ג. במספר צרפתיות משנת 05' ומעלה יש מנגנון בטיחות במצוף הדלק (בעבר קרו מקרים שקפץ ניצוץ קטן בתוך מיכל הדלק כאשר הפלטינה רצה על הסליל) והוא משדר קריאה של כמות הדלק כאשר הרכב בתידלוק והסוויצ' במצב OFF. מיקרוסוויצ' בדלתית פיית התדלוק נותן למחשב פקודה לקרוא את כמות בדלק במיכל.

רוצה להתווכח? בכיף, בספר הרכב רשום במפורש שלא תהיה קריאת מצוף הדלק כאשר הסוויצ' במצב ON בעת התידלוק. תן לי לסרוק לך את ספר הרכב או לחילופין כנס לאוטודטה.

פורסם

אהלן אהלן.

"נעלמתי" קצת עם התקלה, בגלל תקלות קצת יותר משמעותיות בחיים..:-D

לגבי עניין המחוג- החלטתי להמתין עד לסוף המיכל (אני יכול לדעת פחות או יותר לפי הקילומטרז' שאני טורח לאפס בכל תידלוק) ולתדלק פעם נוספת ולראות אם זה מסתדר.

בסיכומו של עניין, לאחר כשבוע אני מתניע את הרכב בבוקר והמחוג פתאום עומד על רבע מיכל (וזאת לאחר שנתקע על חצי מיכל בתידלוק הקודם). ניגשתי מיד לתדלק, והמחוג קפץ לFULL כמו גדול. בקיצור, הבעיה הסתדרה מעצמה..

תודה רבה לכל העונים, ובמיוחד לאפרים שבזכותו שוב למדתי משהו חדש במגאן שלי. ישר כח.

אריאל

• תוכן חדש...