Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[יעוץ] רנו אקספרס (רכב ראשון)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי מודעה מעניינת במחיר זול לגבי רנו אקספרס אך ידוע לי מאט מאוד על הרכב ואין עליו הרבה מידע באינטרנט

מספר שאלות:

1. האם הרכב חסכוני בדלק ?

2. מהי צריכת הדלק שלו ?

3. מה דעתכם על הרכב ? השמח להצעות.

אני חייל ולכן מחפש להקטין הוצאות על הרכב בעיקר בתחום של הדלק אם יש דברים נוספים שאני צריך להיות מודע להם השמח לשמוע.

פורסם

1. ראה 2.

2. בערך 1 ל 10, עם מנוע בנזין 1.4

3. בעיקרון, האוטו הזה פשוט ואמין, וגם נוח ומרווח ל 5 נוסעים (אחרי שהם כבר נכנסו פנימה, כי הכניסה למשבים האחוריים לא הכי נוחה :wink: )

הרכב הזה בדרך כלל בעדיפות הכי נמוכה אצל נערים צעירים, שמחפשים רכב ראשון, כי אין לו את הפוזה ואת הסטייל. זה טנדר קטן וזהו.

עם מנוע 1.4 הוא נוסע בסדר גמור, לא שיא הזריזות, אבל מספיק לכל מטרה.

אם מה שמצאת זה דיזל - אל תקנה. דיזל באקספרס נחשב ללא אמין ולא מוצלח.

לגבי מחיר זול - כמה זול זה כבר יכול להיות ? כולם זולים מאוד, גם המודלים המאוחרים - האחרונים עלו על הכביש ב 1998.

איזה שנה הרכב, מה המחיר, מה מצבו, האם אתה קונה אותו רק בשביל לנסוע ממקום למקום, או שיש לך מדי פעם גם הובלות מזדמנות ?

פורסם

היה לנו פעם כזה חדש ששימש אותנו 7 שנים

בעיקרון מדובר בפח נוסע

פשוטו כמשמעו

מנוע הגה שלדה ומושבים חוץ מזה אין כלום

מנוע יחסית חזק בבנזין 80 כ"ס אבל הולך מהר מאוד ומתחמם

לא ממליץ בכלל

רק אם אתה חייב מסחרי

סיטרואן C15 או סקודה פורמן פחות חזקות אבל יותר משפחתיות

פורסם

Buki מצאתי בערך 900 שקל כולל טסט הרכב בערך שנת 95-92 במצב נוסע + ובדרך כלל אני נוסע בסיס ,עבודה ,בית.

אני צריך את הרכב לתקופת בינים של חצי שנה + בערך ,להתבסס קצת מבחינה כספית (מה לעשות חייל חחח...)

פשוט אני חייב רכב!

כעיקרון החיסרון היחידי שלו שהבנתי מימכם הוא צריכת הדלק הגבוהה (שותה דלק הבחור).

תודה לכולכם אתם אחלה פורום.

shaulc קרעת אותי "בעיקרון מדובר בפח נוסע ,פשוטו כמשמעו." :wink:

• תוכן חדש...