Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה אני שם לב שמשהו מוזר מתרחש אצלי במערכת ,

+ לאחר הגברת גז המוזיקה מתגברת ולאחר עצירה מולחטת , היא חוזרת להספק הקבוע שלה ומתחלשת (הבנתי שזה ברכבים החדשים וזה טבעי , נגיד.)

+בסיבובים כל פעם משהו קורה , הסאונד נשמע מוזר , אני משער שמתנתק לו איזה רמקול /:

+כיוונים , שמעתי לב שהכיוונים לשם שינוי לא משהו ואני לא מבין בזה כלום , כיצד לכוון או משהו בסגנון .

למישהו יש בעל מקצוע שיכול לתת לי חוות דעת (ולתקן את הבעיה תמורת סכום סמלי) , ולא איך אומרים.. לקמבן אותי בעוד מאות שקלים .

פורסם

תקפוץ ליוסי אלפיין- בנאדם תותח וידוע מאוד כאן בפורום.

נמצא לאור יהודה.

אתה מוזמן להתרשם מהעבודות שלו וליצור אימו קשר: http://www.ecaudio.co.il/ :arrow:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
לאחרונה אני שם לב שמשהו מוזר מתרחש אצלי במערכת ,

+ לאחר הגברת גז המוזיקה מתגברת ולאחר עצירה מולחטת , היא חוזרת להספק הקבוע שלה ומתחלשת (הבנתי שזה ברכבים החדשים וזה טבעי , נגיד.)

לא יודע איך וממי הבנת את זה, אבל זה לא טבעי.

פורסם

יש פונקציה כזאת גם ב HU סטנדרטיים. הרעיון הוא שהיא מגבירה את הווליום של המערכת כתלות ברעש בחלל תא הנוסעים. אישית מצאתי את הפונקציה הזאת מיותרת ומעצבנת, ואני משער שבכל רכב היא ניתנת לביטול.

לגבי ה"סאונד בסיבובים" לדבריך - תופעה מוזרה, צריך לשמוע את זה LIVE כדי להבין מה לא בסדר.

לגבי הכיוונים - הכי טוב זה להגיע לאחד ממפגשי הפורום, בטוח תמצא מישהו שישמח להסביר לך מה הולך שם ומי נגד מי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האוטו הוא מאזדה 3 2009 .

שברתי את הראש אלפי פעמים ולא הגעתי לפונקציה הזאת . זה פשוט מטריף ולא נעים לאוזן כאשר אתה על 120 והמערכת נמצאת על 60% זה בעצם מעצים את המערכת ל90% כאשר האוטו עומד .

• תוכן חדש...