Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחזוקה נכונה של צמיגים.

yb23
שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני צריך לקנות מחר צמיגים חדשים (החלטתי על מישלין, 165/70R13 ב1160 ש"ח),

כדי שלא יקרו לי הבעיות בצמיגים הישנים שהיו מלאים סדקים וצרחו את נשמתם כמעט בכל פניה או סיבוב שהרכב ביצע, אני מחפש עצה איך לשמור על הצמיגים החדשים כדי שיגיעו לשיבה טובה.

חוץ מלשמור על לחץ אוויר מתאים.

חג שמח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מוסיף תמונות של 2 מהצמיגים הישנים. אחד אחורי ואחד קדמי, למרות שבטסט פסלו אותי רק על הקדמיים, גם האחוריים נראים זוועה, לכן אני רוצה להחליף את כל הרביעייה.

גלגל אחורי.jpg

גלגל קדמי.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצמיגים הנוכחיים שלך במצב זוועה, בני כמה הם?

לגבי החדשים, 50-70 אלף קילומטר ובערך שלוש שנים,תלוי בחשיפה לשמש, זה מה שהם יחזיקו עם לחץ אויר מתאים.

אין משהו מיוחד לעשות,אלא אם בא לך לכסות אותם מהשמש בחנייה (עוזר אבל לא קל לביצוע.)

STI 2004

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עטוף אותם באריזת וואקום ושם במקום קריר ומוצל, מבטיח לך שיבה טובה מאוד לצמיגים.

מה פוגם בצמיג ומגביר את שחיקתו:

• נסיעה ספורטיבית כגון האצות חזקות מהמקום תוך איבוד אחיזה, סיבובים מהירים ששוחקים את דופן הצמיג.
  • ממפגש דופן הצמיג במדרכות בזמן חנייה או תמרונים.
  • בורות.
  • כביש מקורצף/ משובש.
  • שבילי קק"ל.
  • נסיעה מהירה מאוד.
  • עליה על מדרכה או בנקטים.
  • שמש (לחנות בצל עד כמה שניתן).
  • אויר (לא יודע מה תוכל לעשות נגד זה - אולי לשלוח את הרכב לירח, במעבורת הבאה שיוצאת).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן מראות קשים.

כך קניתי את הרכב לפני כשנה וחצי וכיוון שלא הייתי מודע לבעייתיות שיש בצמיגים סדוקים, לא ממש בדקתי אותם למרות שהם כל הזמן חרקו בצורה קיצונית והעירו את השכונה בלילות כשהייתי חוזר הביתה מאוחר..

תתפלא- עברתי איתם טסט בשנה שעברה, והשנה פסלו אותי רק על 2 הצמיגים הקדמיים, לא על האחוריים שסדוקים גם.

על הצמיגים האחוריים כתוב שהם משנת 2004 (של GT) ועל הקדמיים לא כתוב תאריך (חברת HERO).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצמיגים שלך במצב זוועתי,

בכול מקרה סתם שאלה, המחיר לא קצת יקר?

אני קונה היום (בעז"ה) רבעייה של יוקוהומה A.DRIVE באותה מידה כמו שלך בכמעט 300 שקל פחות מהמחיר שלך,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן יקר, אבל מבדיקה שעשיתי (שאלתי אנשים) כנראה שמישלין איכותיים יותר ואם יחזיקו לי יותר זמן מהשאר- זה כבר שווה את הכסף.

אם לא- הפסדתי 300 ש"ח. נעמוד בזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצמיגים שלך במצב זוועתי,

בכול מקרה סתם שאלה, המחיר לא קצת יקר?

אני קונה היום (בעז"ה) רבעייה של יוקוהומה A.DRIVE באותה מידה כמו שלך בכמעט 300 שקל פחות מהמחיר שלך,

איפה קנית רבעיית יוקהומה ב 850 והאם בדקת תאריך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישלין זאת חברה מעולה, סחטיין על הבחירה.

הצורה האפשרית ביותר לשמור על הצמיגים היא לבדוק כל שבוע\שבועיים שהלחץ תקין, והימנעות מפרפורים\חרקות..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה קנית רבעיית יוקהומה ב 850 והאם בדקת תאריך?

בסופו של דבר לקחתי פירלי באותו מחיר (850 ש"ח), אני יישלח לך בה"פ את המקום, והתאריך הוא שבוע 15/2009

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ממש לא מסכים בקשר לזה שהצמיגים של מישלין מצויינים, יחס תמורה/מחיר ממש נוראי לדעתי.

לך על רביעיית YOKOHAMA A DRIVE צמיג מצויין שקט ונוח.

ד"א כל צמיג שתקנה אחרי שלוש שנים יתייבש כך או אחרת (מה לעשות - ישראל).

מקס.

<-- זה היעד :evil:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

עדכון: בסופו של דבר קניתי מישלין, במחיר די זול, 275 ש"ח לצמיג, מצאתי פנצ'ריה די טובה וזולה "צמיגי רונדו" בירושלים. (הוא מפיץ רשמי של מישלין.)

התאריך של הצמיגים, אגב, 2409, שזה אומר לפני כ4 חודשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...