Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעייה בקליאו 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי קצת בפורום בנוגע לבעייה, יש כמה אשכולות שדיברו על זה אבל עם תופעות שלא נראו אצלי..

במהלך נסיעה רצופה - כביש מהיר בד"כ זה קורה...

אני אפילו לא יודע איך לתאר את זה, כאילו הרכב נוסע רגיל ואז כאילו הוא נחנק כאילו לא מגיע למנוע דלק,

הוא כאילו לא מגיב לגז לרגע ממש לשניה, קופץ כזה כאילו הוא עומד להתכבות כאילו נוסעים לאט עם הילוך גבוה ואז הוא חוזר לעצמו, זה קורה אחת לכמה זמן, לא כל הזמן.

לאחרונה, לפני חודש בערך שמנו את ה K44 על-מנת לפתור בעייה של כיבוי מנוע במהלך נסיעה, הטורים במהלך שילוב הילוך או ברמזור היו נופלים והרכב היה פשוט נכבה, הרכב כבר לא נכבה אבל הבעייה שניסיתי לתאר לכם צה פתאום.

ראיתי בפורום מישהו ששאל אם זה יכול להיות שהפילטר דלק נסתם כתוצאה משימוש של ה- K44 אך זה לא קיבל תשובה.

יש לי פילטר דלק בהיכון, תכננתי להחליף מזמן פשוט לא יצא.

מה תהליך ההחלפה?

והאם צפויים סיבוכים אם אני מבצע את זה בחושך.

תודה ושיהיה שבוע מצויין לכולנו :]

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם

זה מאוד חשוב להחליף מסנן דלק בזמן, בתנאי נסיעה אגרסיביים חובה לפני הזמן.

אני מאמין שהחלפת המסנן תפטור לך את הבעיה. תחזור לעדכן.

פורסם

הפילטר שלך נמצא ליד הגלגל הימני אחורי וצבעו מתכתי ,

לא מומלץ להחליף בלילה, צריך להרכיב את הפילטר בכיוון הנכון לפי החץ (באותו הכיוון כמו של זה שפירקת)

אם במקרה קנית פילטר שבו הצינורות לא מתלבשים כל קונוס אלא על טבעת - אני ממליץ להחליף.

במהלך ההחלפה יטפטף מעט דלק אז תחזיק את הסיגריה ביד השניה. 8)

(אפשר גם להוציא את פיוז המשאבה ולהניע עד שנגמר הדלק )

• תוכן חדש...