Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, אני אעשה את זה זריז ולא חופר.

אני וחברה שלי חוגגים חצי שנה ואני מחפש מסעדה שאחרי שאני אצא ממנה אני אגיד וואו..פעמיים.

פעם אחת על המסעדה ופעם אחת על שלמות חשבון הבנק שלי.

מה זה אומר?

אני מחפש מסעדה מיוחד, עקרונית אני מרחובות, אבל אין לי בעיה לנסוע 30 דק' לת"א או 40 לירושלים(בתנאי שהמסעדה באמת מיוחדת).

חוץ מזה אני מחפש ערך מוסף - כלומר, שיהיה משהו מיוחד במסעדה חוץ מהאוכל ואם אפשר שיהיה גם משהו מיוחד באיזור, משהו עם נוף למשל( זה לא מחייב אבל זה יוסיף).

מבחינת תקציב, מעדיף לגמור את הערב ב160 שקל גג לזוג עם שתייה (2 כוסות יין למשל), אבל 10 שקל יותר או פחות, זה לא מה שיגרום לי לוותר, אם המסעדה טובה.

+נוסף זה חנייה כמו שצריך.

זהו...נראה לי בסוף לא יצא קצר כלכך, נו שוין.

נ.ב.

בנתיים חשבתי על מו ומו, אבל אין כלכך ערך מוסף.

פרנצ'סקה סתם יקר, אבל זה על הים.

איזדורה בראשון זה ליד היקב, אבל נראה לי "פשוט" מדי, כנ"ל רפאלו.

בקינג ג'ורג' היינו פעמיים, מקס ברנר - ממש לא בא בחשבון.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
נסה את זאת

הננוצ'קה אומנם חביב אבל צפוף, רועש ומרגיש יותר כמו פיק אפ מאשר מסעדה רומנטית. ב- 160 ש"ח תוכל לקנות ארוחת ערב די חלקית (מנה עיקרית מהזולות + כוס שתייה).

לגבי המלצות - קשה לי לחשוב על מקום שעונה להגדרות שלך ונכנס בתקציב. יתכן שיש, אבל אני לא מכיר. אולי למצוא מקום רומנטי ולהנות מתפריט עסקיות בצהריים (יכניס כמה מסעדות לתקציב אבל לא קל יהיה למצוא מקום שבשעה הזו לא ירגיש כמו אבוס של האנשים שעובדים בסביבה).

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

ערן חשבתי על המקום הזה. גם חבר המליץ עליו.

אבל זה קצת יקר.

אני יכול למשוך גם ל180 שקל אם זה כזה קריטי. בקשר לפרנצ'סקה - הטיילת בראשון קצת מאוסה לא?

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

במילאנו יש את אחד מסניפי המקדונלדס היפים באירופה, מעליו יש בית כנסת, והבניין ממול זה הדואומו.

שם תוכל להגיד "וואו" 3 פעמים - איך זה בתור ערך מוסף? :-)

duomo_milano.jpg

אבל אם לא בא לך לנסוע כ"כ רחוק, בדוק בשרשורים הבאים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=204029

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=252947

בהצלחה ובתיאבון!

8)

פורסם

רוצה רומנטי בתקציב, תארגן פיקניק לילי. זה מה שאני הייתי עושה בימים שהייתי צעירים. חופה ים, חופה כינרת, טיול לילי בעין כרם - לא חסר. מה לעשות, מסעדות עם "אווירה" בד"כ עולות בהתאם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

טוב אז לאחר בדיקה מעמיקה בREST.

תקציב עלה לסביבות ה200(מדובר על עיקרית ושתייה בלי ראשונות וכו').

המסעדות שאני חושב עליהן כרגע הן:י.

טאבולה (זה רומנטי בכלל? אני זוכר אותם רק מהפרסומת ברדיו לפני כמה שנים)

פרונטו וסטפאן (שתיהן בת"א).

חשבתי גם על לוקה במרינה ששם היינו ביום ההולדת שלה...

יש גם את פרנצ'סקה בראשל"צ ו"מו ומו" פה ברחובות.

ההעדפה זה לאיטלקי אגב, פירות ים זה לא הקטע של שנינו והיא פחות בקטע של בשר.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לגבי ההמלצות למסעדה בשוק,פשוט לא בטח שלא לחצי שנה שלהם ביחד.איך שאתה יוצא מהמסעדה הזאת אתה נתקע במגוון ניחוחות של דגים ובשר והרבה הרבה צעקות.

אני משוכנע שזה המתכון המושלם לרומנטיקה.

לפותח השרשור מצטרף בחום על ארוחה ביתית,באמת שאם תשקיע טיפה מחשבה ויצירתיות זה יהיה יותר שווה מכול מסעדה ואחר כך כי תתלהב מזה עוד הרבה זמן(מנסיון).

מה גם ככה תוכל להשקיע ביין טוב וחומרי גלם טובים,תברר מה היא באמת אוהבת לאכול תארגן יין איכותי ולפי הטעם שלך ושלה תבשל משהו(נשים חולות על גברים שמבשלים ואם יש לך טיפה כשרון ולא תעשה איזה מעדן גורמה מסובך זה גם יצא לך טוב!

רק תדאג שיהיה לך או לה בית ריק(עדיף שלך).

אבל אם אתה לא באמת פריק של בישול(כמוני) ולא אוהב לבשל אז עדיף שלא תבשל הפעם(תבשל לה פעם אחרת בהזדמנות אבל לא בחצי שנה שלכם יחד).

ובמידה והאופציה של בישול בבית מקובלת עליך תברר טוב טוב אם היא רוצה ובאמת אין לה בעיה עם זה מסיבותיה האישיות. כי במדיה וזה לא מתאים לה אתה עלול לאכול פשלה שתפריע לך לא מעט.

ובאופן כללי מה הכיוון היחסי שלכם באוכל,מה אתם רוצים\אוהבים?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אם אתה מעדיף איטלקי אני ממליץ בחום על לה פמילייה בראשון לציון (מרכז בן גוריון). מסעדה מעולה עם מנות טעימות מאוד. במיוחד הקנלוני שלהם. שירות טוב ובכלל אני נורא נהנתי שם בכל הפעמים שהייתי. והיו המון.

http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=7530&txtSR=1

ניב

לא חותם

• תוכן חדש...