Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בראבה 97|בעיה במזגן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר רכישת הבראבה הלכתי למוסך על מנת לתקן את המזגן.

נכנסתי למוסך המוסכניק אמר שיש חור במדחס ושאני צריך להחליף מדחס וכך עשיתי.

רכשתי מדחס מחנות חלפים והלכתי אל המוסך והוא התקין לי אותו.

המוסכניק אמר לי לפתוח את המזגן כעבור כמה שניות המדחס אכן נכנס לפעולה והמזגן קירר אבל פתאום פאקק נשרף פיוז.

ניסינו כמה פעמים ואז הוא אמר לי שיש משהו שמקצר תבוא מחר החשמלאיי יסדר.

הגעתי יום למחרת באמת החשמלאי שיחק שמה בכבל של החשמל של המדחס והמזגן התחיל לעבוד..

כעבור כמה שעות שיצאתי כבר מהמוסך אני מדליק את המזגן ועוד פעם המזגן קיצר...

הלכתי אליו יום למחרת והוא אמר לי שהמדחס מקצר כניראה הסליל של המדחס מקצר ואני צריך להחליף את החלק הזה..

הלכתי לחנות חללפים והוא הביא לי עוד מדחס על מנת שאני יחליף את החלק.

הלכתי למוסך פתאום הוא אומר לי זה לא בעיה בסליל יש בעיית חשמל וצריך לפתוח את כל הצמא בשביל למצוא מה מקצר ושעת עבודה זה 180 שקל וזה עבודה של איזה 4 שעות.

לאחר שהוצאתי כבר קרוב ל1000 שקל לא ידעתי מה לעשות ולא חזרתי אליו אם תשובה.

מה אתם אומרים שעלי לעשות?..למישהו אולי יש כיוון מה הבעיה למה המדחס כל הזמן מקצר?

ממה זה יכול לנבוע?

תודה

פורסם

אפילו במוסך קשה למצוא את הבעייה, אז ודאי שלא ניתן לאתרה דרך המסך והמקלדת.

בכל אופן ממסר המדחס יצא רק חוט אחד אל המדחס ולא מתחבר אליו כל דבר אחר. החוט מהממסר הנו בצבע חום/שחור ואח"כ הוא מתחלף לחוט חום עד למדחס.

ממסר המדחס נמצא בתוך תיבה שצמודה אל חזית ארגז המצבר ויש להסיר את המכסה שלה ע"י פתיחת בורג אחד עם מפתח 10 מ"מ. בתיבה זאת יש עוד ממסרים שונים.

יש בתא המנוע 2 מחברי חשמל שבהם עובר גם חוט זה ואם הקצר הוא קבוע, אז ניתן לנתקו במקטעים ולבדוק ולצמצם אפשרויות.

מחבר אחד נמצא ליד תיבת הממסרים שציינתי קודם והמחבר השני (של 20 חיבורים) איני זוכר את מיקומו בתא המנוע.

זה המעט שביכולתי לסייע מרחוק.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...