Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות בקשר ל-206 - לפני קנייה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

היום הלכתי לראות פיג'ו 206 בת"א, מנוע 1400 ידנית שנת 2000 127,000 ק"מ.

בעל הרכב מתחייב בקשר למנוע ושלדה. מוכן לשלם על הבדיקה אם יתברר שיש בעיה במכלולים הנ"ל.

הרכב מטופל בקפידה במוסך מורשה צמרת, עבר טיפול לפני 2,000 ק"מ, מצבר חדש, טסט בדצמבר.

בהסתכלות ראשונית שמתי לב לכמה בעיות "קטנות" תוך כדי נסיעה.

דבר ראשון - החימום באוטו לא עובד - הסתכלתי בתא המנוע - יש גישור של צינורות החימום - מה ההוצאה המקסימלית של תיקון כזה?

דבר שני - רעשים בזמן נסיעה - בנסיעה בהילוך שני (עד כמה ששמתי לב), לאחר שעוזבים את דוושת הגז, שומעים רעש של חיכוך. כאילו שני ברזלים משתפשפים זה בזה. כאשר לוחצים על הגז הרעש נעלם, כאשר לוחצים על הקלאץ' הרעש נעלם. הרעש לא דומה למיסב לחץ שעבר זמנו.

תפוח של ידית הילוכים שבור - מה העלות של אחד מקורי?

אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט,

פתוח לתגובות מכל סוג.

אלעד מלטבשי

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אני אישית לא הייתי קונה אוטו ממי שעושה קיצורי דרך. אם קיימת בעיה במערכת החימום מתקנים! זה לא פיאסטה 84. לטעמי מוכר שהזניח את זה בחר בדרך הקלה. לא נראה לי שיש מחסור בשנת 2000 ב 206.

לגבי חריקה נוזרה בהילוך שני הייתי מבקש ממוסך לבדוק תושבות (אצלי עם מנוע וגיר אחר זו היתה התושבת התחתונה)

בהצלחה

Mazda MX-5 NC RWD

Subaru Forester 2.5 Sport AWD

BMW R1200GS Adv

• תוכן חדש...