Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MBA האם כדאי? איפה כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, אולי הרמה במכללות טובה, אולי טובה יותר מהאוניברסיטאות, אבל העובדות בשטח לטובת האונ'. אין לי חבר אחד ששוקל מכללה מול אונ'. דבר ראשון אונ', ואם לא מצליחים אז הולכים למכללה. הדרישות פשוט גבוהות יותר, תוכל לומר שבגרות ופסיכומטרי הם לא מדד, ואולי תהיה צודק. עוד סיבה שחברות מעדיפות בוגרי אונ' לדעתי היא שהאנשים שמנהלים אותן בוגרי אונ' בעצמם, מאחר ומכללות הן דבר חדש יחסית, לפחות ברמות הגבוהות של ההשכלה הגבוהה. אם תבוא לאינטל לראיון אצל בוגר טכניון בתור בוגר טכניון, אתה כבר מתחיל כמה מדרגות מעל בוגר מכללה או אפילו אונ' אחרת. אולי עוד 20 שנה זה יהיה הפוך.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי מכללות לא מקבלות סבסוד ותקציב מהמדינה עבור כל סטודנט בגובה של עשרות אלפי שקלים, הבנת איך?

ואייל, אתה חי במן גישה כזאת וכמו שאמרתי, אתה מספר על עובדים שבאים אפילו אלייך לחברה ואתם ישר רואים כביכול את המינוסים של מכללות.

חשבת לרגע שאולי אתם בחברה שלכם פשוט מראש כבר עם תשובה בראש לגבי מי הוא ואיזה עובד הוא?

הרי ברור מה הדעה שלך לגבי בוגרי מכללות, ופשוט לראות את זה פעם אחרי פעם, אז מראש אתה מסתכל עליהם בעבודה שלך בעין עקומה, ואני אגיד לך יותר מזה, גם רוב האנשים מסביבך שם ככה.

שיטות הלימוד ברוב המקצועות דומה (אלא אם מדובר בפקולטה ממש טובה שגם בין האוניברסיטאות יש בינהן הבדל גדול במיוחד במנהל עסקים) אז רמת הידע היא דומה אלא אם יש לך פטנט אחר.

אתה מחליט שמי שלומד במכללה הוא פחות בן אדם ממך ואם זה אין לי יותר מאשר להגיד לך שאתה חושב שהשמש זורחת לך מהתחת.

הרבה בריאות, אושר, שמחה, ותעודות מאוניברסיטה

אז זהו שממש לא. תלמד לעשות את ההפרדה.

דווקא לא ממש אכפת לי איפה הבן אדם למד, ואני גם לא מבקש לראות ממוצע. אכפת לי מקצועיות ונסיון אבל אני זו לא דוגמא וחברות קטנות יחסית זו לא דוגמא. דיברנו על המגמה בשוק.

למעשה לקחתי תכנת דוט נט שהוא בכלל בלי תואר , והעדפתי אותו על בוגרי מכללות שפנו אליי בלי סוף (והיו עם אפס ידע או עם ידע מחפיר), וגם בוגרי אוניברסיטאות (ספורים ולא מנוסים).הימור שהרבה בחברה עיקמו עליו את האף , ועכשיו משבחים אותי עליו.

שוב- מצידי שיהיו בשוק כמה שפחות בוגרי אוניברסיטאות. אתה יודע, כמו ברכבים ספורטיביים, פחות היצע יותר ביקוש, מוכרים מעל המחירון או מקבלים משכורת מעל הממוצע :)

בקיצור אני מבין שאתה בוגר מכללה או בדרך להיות אחד כזה ואתה מחפש חיזוקים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בתור אחד שלמד באוניברסיטה, לתואר במדעי הרוח

במקום העבודה הנוכחי שלי מאוד התרשמו שסיימתי באוני' ולא באיזה מכללה (ושוב, עבודה עם שכר נמוך ולא ממש בתחום מתגמל כלכלית אבל עם יתרונות אחרים). יכול להיות שזה קשור למכלול של דברים אבל מאוד התייחסו למקום הלימודים לתואר.

אז אם זה ככה במדעי הרוח, על אחת כמה וכמה שיש לזה חשיבות בקטע של MBA, הייטק וכו'.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מדיון זה נמחקו מספר תגובות שעסקו בנושאים שמתאימים יותר לגן החובה של רינה מאשר לאוניברסיטה (או מכללה).

אם אתם רוצים להמשיך ולדון בנושאי ההשכלה הגבוהה - אתם מוזמנים להמשיך לעשות זאת. התבטאויות נוספות בסגנון הגנון לא מקובלות כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...