Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעילה מרכזית פג'ו 206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

יש לי בעיה די ישנה עם הנעילה המרכזית שלי, שלטים של אנשים שונים יכולים לפתוח ולסגור את הדלתות שלי.

בעבר אחד השכנים שלי הראה לי את זה מול עיני. הלכתי עם הבעיה למוסך ראשי של פג'ו בב"ש והאחראי אמר לי שיש סוג של בעיה בקולט שהוא מזהה כביכול גם תדרים אחרים וצריך פשוט להגדיר לו את התדרים עם איזשהו מכשור מיוחד שיש ברשותם. הגעתי שוב לאותו מקום לאחר מספר חודשים ואותו הבנאדם צחק לי בפנים מול מס' עובדים ואמר שדבר כזה לא יכול להיות כי זה בדיוק כמו טביעת אצבע של אדם. פניתי עם אותה הבעיה לבנאדם שמתעסק במיגון דרך המלצה של קרוב משפחה, הוא החליף לי את היחידה והבעיה נשארה כמו קודם. פניתי שוב לאותו בעל העסק והוא אמר לי שצריך להחליף את כל המנעולים ברכב. לפי דעתי אין שום בעיה מכנית כי הרכב נפתח ונסגר בלי בעיה [עם אני נועל בעזרת הפתח], הבעיה נובעת בשלט עצמו שלעיתים לוקח לי מס' רב של פעמים כדי לנעול את הרכב. לא משנה איפה אני יחנה את הרכב אני יכול לחזור ולגלות שהדלתות לא נעולות. נמאס לי כבר כל הזמן לנתקן את המצבר.

אשמח מאוד לקבל עזרה מאנשים שנתקלו בבעיה או באנשים שיש להם ידע בנושא.

הגיע הזמן לסדר את הבעיה ולדעת שהיא באמת תפתר ושלא יהיה בזבוז כסף נוסף לחינם.

תודה לכל מי שיהיה פעיל בדיון הזה.

המשך יום נעים.

• תוכן חדש...