Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהגתי בשני הרכבים, שנת 98 למזדה מנוע 1.6, להונדה 1.8, רציתי לדעת אם משהוא מסכים אתי.

חשתי בהונדה בהגה מדויק מאוד יחסית למזדה שדוחף חזק מאוד לתוך הפניה, במזדה התחושה היא שהרכב מאבד אחיזה במגבלות, בסחיפה של 4 גלגלים. בהונדה יותר הגוי יתר עדין מאוד, אבל תחושה של חיבור לרכב מה שלא הירגשתי במזדה.

פנים הרכב לדעתי בהונדה עלה מכמה מידות ונתן תחושה של חללית משהו, ההגה נראה טוב ובמידות נכונות.

טיפטרוניק רק במזדה, משנה את הנהיגה והופכת את החוויה ליותר אמיתית, כמובן שהמנוע של ההונדה נותן יותר .

סוברו B3 חלשה מאוד, נהגתי עליו מעט, נתנה לי תחושה שאפשר לשחק איתה, אבל אין מנוע.

אני לא מתכוון לקנות את אחד הרכבים, מעונין בחוות דעת נוספות.

פורסם

שאני אבין, אתה מבצע השוואה בין הונדה סיוויק דור 8 לפחות (2006+), ולבין מאזדה (אני מניח לאנטיס), שנת 98?

:shock:

פורסם

גם לדעתי הכוונה היתה ל 08 במאזדה,

מבחינת היגוי, המאזדה לא נופלת מההונדה.

הרכב מאבד אחיזה במגבלות? איפה המגבלות? מדובר בשלדה מעולה בעלת יכולות גבוהות משל ההונדה.

ההונדה מצויינת, חזקה יותר, יקרה יותר ולא באותה הקבוצה ועל כן אינה נבחנת מול המאזדה.

בחן אותה מול גרסת ה 2000 סמ"ק של השלוש.

אתר מועדון השלוש - מאזדה 3.

פורסם

כמובן כל הרכבים שנת 2008

כאשר האחיזה היתה נמוכה או כאשר הסיבוב תחת לחץ, המזדה נסחפה החוצה בתת הגוי, וכך הרגשתי בכל סיבוב.

ההגה ההגה פתאום אחרי הפניה קלה שובר חזק כאלו מעבר למה שרציתי, פתאום הפניה קיצונית, וזה מה שגרם לי להרגיש לא טוב עם ההגה. וזה הדבר החשוב לחובב הגה

מישהוא נוסף שם לב לנקודה הזאת?

ההונדה נתנה לי להרגיש מחובר אליה נקודה, ועוד פעם, התחושה גבוהה יותר מיכוון הגלגלים האחוריים בהונדה וגם זה חשוב.

זה התחושות שלי ורציתי לדעת אם אטני טועה, או אם מישהו חושב כמוני.

אני מניח שנהיגה במזדה עם מנוע 2000, תהיה חוייה אחרת מה 1.6 , אבל אני מתעלם מיזה כרגע, אן לי הפשרות כזאת עכשיו.

אבל החיבור בין הנהג לרכב..........

פורסם
יש לנו במשפחה מאזדה 3 כבר שנתיים הרכב מתקשר יפה מאוד.

מה אתה מחפש מהרכב? לעשות איתו ג"מיקנה?

ביקשתי לחוש את הרכב להתחבר אליו, תגובות נכונות. בהונדה זה היה, במזדה היתה הרגשה של ניתוק כלשהוא.

למרות שהמזדה 3 נחשבת משפחתית לנהג...

פורסם

בעייני הוא ההפך בדיוק! ההגה של המאזדה 3 הישנה הוא בין הטובים שאפשר למצוא במשפחתומטים לעומת ההונדה שמרגישה אילמת, ההגה החשמלי לא מעביר שום תחושה לנהג ביחס למאזדה.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

• תוכן חדש...