Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

החלטתי לקנות רכב חדש עם תצרוכת דלק נמוכה.

ביררתי לגבי פיאט גרנדה פונטו 1.4 גיר רובוטי. אשמח לשמוע את דעתכם והמלצתכם על הרכב. היום אני מתכוון לעשות נסיעת מבחן על הרכב.

מחכה לשמוע! ויום טוב!

טל.

פורסם

לפונטו יש באמת צריכת דלק נמוכה, אבל שאר המכונית בינונית בהחלט ולא ממש תחרותית מבחינת איכויות. מה שכן - המחיר נמוך (סביב 90 אלף שקלים, לא?). אפשרויות נוספות קיימות אבל השאלה היא כמה קריטית צריכת הדלק - מהי הנסועה השנתית/חודשית שלך?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כרגע אני נוסע 150 ק"מ ליום אך מקבל החזרי דלק מהחברה. עוד כמה חודשים אני מתכוון להתחיל ללמוד ואני מעוניין ברכב שתצרוכת הדלקת תהא נמוכה. משאר שאסע עד 100 ק"מ ליום. טויוטה מספקים את היאריס החדשה רק ב-ינואר 2010. פתוח להצעות והמלצות.

חבר אמר לי שהבעייה בפיאט שאין הרבה מוסכים שמטפלים ברכבי פיאט למעט מוסכים מורשים ושם חלקי החילוף יקרים.

פורסם

אם כך, אולי מתאימה לך אחת ממכוניות המיני דווקא. גם מחיר הקנייה יותר זול וגם תצרוכת הדלק מצוינת. אם אין לך בעיה עם גיר ידני אז פיאט 500 1.2 היא בחירה מגניבה, או פנדה שהיא זולה בהרבה. אפשרויות נוספות הן סוזוקי ספלאש החדשה או יונדאי i20 - עם תיבות אוטומטיות.

בהחלט יש הרבה מוסכים שיכולים לטפל בפיאטים, ועלויות החלפים לא יקרות. זכור שגם יש אחריות בקנייה רכב חדש.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

התרשמתי לטובה מאוד מהסיאט איביזה החדשה. אמנם המחיר קצת יותר גבוה.

השאלה מה השוק של הרכב הזה אחרי 3-4 שנים. נכון שזה עוד רחוק אבל בכל זאת.

פורסם

האיביזה תהיה פחות חסכונית מהפונטו ומהחלופות שציינת. אם אתה שוקל אותה, בדוק גם את הפאביה, סוויפט, פיאסטה, 2 וכדומה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לבסוף רכשתי קיה סיד EX 1.6! רכב פשוט מעולה!!! חבל שיש סטיגמה על קיה בארץ!

אחלה של מכונית במחיר מצויין!

פורסם

ועוד דבר ששכחתי לציין! עשיתי לבסוף את נסיעת המבחן על הגרנדה פונטו! באמצע נסיעת המבחן הגיר הרובוטי נתקע ולא נתן להעביר הילוכים ידני והתחיל להשמיע רעשים! הרתיע אותי מאוד והיה לי ברור שאני לא מתקרב לרכב הזה!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...