Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי זוגיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6104 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי קשר ארוך ולא מוצלח עם מישהי צעירה ממני בכמה שנים - אני בן 27.

הקשר היה בעייתי מאוד ונפרדנו כל יומיים וחזרנו, אבל אהבנו אחד את השני.

אחרי סיום הקשר הכרתי בחורה חדשה, מהתחלה היה לנו כיף ביחד, כל יום היינו יוצאים ונפגשים, הסתדרנו לחלוטין, היינו באותו ראש ולא התווכחנו ולא רבנו אף פעם. לא יכול להגיד שיש לי רגשות חזקים אליה כמו שהיה לי בקשר הקודם, אבל בהחלט יותר טוב לי מבחינת הקשר עצמו.

אחרי 3 חודשים הצעתי נישואים.

כמה ימים אחרי ההצעה, לא קרה משהו מיוחד, אבל התחלתי להילחץ ולהיכנס לחרדות וחששות האם עשיתי דבר נכון, והאם היא בשבילי ומה יהיה ואיך יהיה.

מה עובר עלי? זה טבעי? מישהו יכול לתת לי ניתוח פסיכולוגי? קרה לעוד מישהו?

תודה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

זה נראה לי טבעי שפתאום אתה חושש לאובדן חיי הרווקות.

בכל אופן,זה שהצאת נישואים,זה לא אומר שאתה חייב להתחתן תוך 3 חודשים,אם אתה לא בטוח בעניין ב100%,תן לחתונה לקרות בזמן שיתאים לך באמת גם אם זה ייקח עוד שנה,גם ככה הצעת נישואים לאחר זמן קצר מאוד,לי זה נשמע לגיטימי(השאלה אם לחברה שלך זה ישמע ככה).

בהצלחה.

פורסם

נישואין זה יפה, אפשר להתחתן גם אחרי שנה.

אל תילחץ אין לך למה, נישואין ניתן לבטל בקלות - סה"כ טבעת.

אני חושב שאם הגעת למצב שאתה רוצה להציע - אז מצבך טוב, סימן שיש לך בלב משהו אל הבחורה הזו.

זרום איתה, אין צורך להיכנס לחרדות. ההבדל בין נישואין ללא נישואין הוא רק הטבעת :)

פורסם
זה נראה לי טבעי שפתאום אתה חושש לאובדן חיי הרווקות.

בכל אופן,זה שהצאת נישואים,זה לא אומר שאתה חייב להתחתן תוך 3 חודשים,אם אתה לא בטוח בעניין ב100%,תן לחתונה לקרות בזמן שיתאים לך באמת גם אם זה ייקח עוד שנה,גם ככה הצעת נישואים לאחר זמן קצר מאוד,לי זה נשמע לגיטימי(השאלה אם לחברה שלך זה ישמע ככה).

בהצלחה.

האמת תיכננו להתחתן עוד חצי שנה, אבל זה לא העניין.

הלחץ הוא לא בגלל ארגון החתונה, הלחץ הוא האם עשיתי דבר נכון שאני עומד להתחתן איתה.

שוב, לפני ההצעה היא הייתה נראית לי הבחורה הכי מתאימה, הכי מדהימה, היה לי הכי כיף איתה.

אחרי ההצעה, לא קרה בינינו משהו מיוחד, אלא אצלי נהיו פתאום חרדות וחששות ולחצים. :?

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

אתה מתאר מצב נורמלי לחלוטין שאני חוויתי כשהייתי בגילך .

חכה , אל תמהר ואל תלחץ .

זה שאתה נמצא ב"מסגרת נוחה יותר" ללא ריבים וללא ויכוחים ,אינה מעידה על דבר.

בברכה

מוטי.

פורסם
אתה מתאר מצב נורמלי לחלוטין שאני חוויתי כשהייתי בגילך .

חכה , אל תמהר ואל תלחץ .

זה שאתה נמצא ב"מסגרת נוחה יותר" ללא ריבים וללא ויכוחים ,אינה מעידה על דבר.

בברכה

מוטי.

זה שאנחנו לא רבים ולא מתווכחים לא אומר שום דבר ?

GOLF TDI

תמונות של הרכב

פורסם

אחרי 3 חודשים הצעתי נישואים.

סליחה על השאלה, אבל נשמע לי טריוויאלי, למה?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
זה שאנחנו לא רבים ולא מתווכחים לא אומר שום דבר ?

מצטער ידידי , התשובה היא לא !

אנסה לא להיות פסיכולוג בשקל ,אלא על סמך נסייון החיים שלי ולמידה מתמדת מאחרים :

נראה לי על פי תיאורך,שהיית במסגרת תמידית של "ריבים" ואפשר לומר ש"התרגלת" בצורה זו או אחרת לחיות כך .

כשפגשת בצורת חיים "אחרת" ,פשוט "התאהבת מחדש".

אם נשמע לך טריוויאלי להציע נישואין לאחר 3 חודשים ,מי אני בכלל שאייעץ לך (ולא כותב בציניות).

אם אתה מחפש "חיזוקים" ,לא תמצא אותם אצלי ,ואני אומר זאת בצער רב .

יתכן ואני לא אובייקטיבי ,מאחר ואני נמצא בנסיבות אישיות שלא אפרט מאחר וזה לא יהיה פייר ומניפולטיבי.

אם כך זו הרגשתך , לא נותר לומר איש יקר אלא :

שא ברכה.

בברכה

מוטי

פורסם

ואחרי התגובה האופטימית של מוטי שבהחלט יכולה להיות נכונה,יכול להיות פשוט שאתה עדיין ב"ירח הדבש" של הקשר החדש,וזה ממש לא נאמר על מנת להיות הפסימיסט בחבורה,3 חודשים בעיני הם זמן קצר מאוד על מנת לתהות על קנקנה של הבחורה איתה אתה יוצא.

לעיתים,צדדים פחות סימפטיים מופיעים לאחר תקופה יותר ארוכה של היכרות ולעיתים ניתן לחיות עם צדדים אלו ולעיתים לא(כל אחד ואופיו).לא רשמת אפילו אם אתה חי איתה ביחד,פונקציה מאוד פרובלמטית לעיתים כשלא בוחנים אותה מראש.

בכל מקרה ,בסופו של דבר הלב הוא חלק גדול מאוד במשוואה הזאת שנקראת זוגיות,ואם הצאת לה נישואים לאחר 3 חודשים ,כנראה שכן יש איזשהוא חיבור חזק בינכם,השאלה היחידה שאתה צריך לשאול את עצמך היא: האם יש לבחון את הזוגיות הזאת עוד קצת על מנת למסד את הקשר או שמה שאתה יודע כעת הוא מספיק. בכל מקרה,שיהיה בהצלחה.

פורסם

3 חודשים, וכבר הצעת לה?

לי יש חברה 3 שנים (כן כן :shock:)

ואני יכול להגיד לך שכל חודש שעובר אתה לומד עוד חלק באישות של בת הזוג שלא הכרת...

נירא לי מיהרת קצת

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

כמובן חייבים לגור ביחד לפני כן.אני נפרדתי אחרי 6 שינם,אתה יודע למה? כי לא רבנו ,לא רבנו אז בכלל לא ידעתי מה בחורה רוצה.צריכים לריב מדי פעם,וויכוח זה לאו דווקא דבר נורא זה גם "תורם" להיכרות בן אדם שמולך.אבל זו רק דעתי ,בן אדם.אם הרגשת נכון להציע לה אז לך על זה עד הסוף ותהנה מחיים משותפים עם אשת חייך.

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם

אולי אני צעיר ופעור ועוד לא הגעתי לגיל שבו מציעים נישואין ואם כול הרומנטיקה והשאנטי של הקשר עדיין חביבי 3 חודשים?

אני לא רוצה להיות מבאס אבל אתם צריכים לפחות עוד קצת זמן להיות יחד,שבאמת תרגישו שזה זה במיוחד כש תתקלו בקשיים ואתם תתקלו מוקדם או מאוחר.אתה חייב לדעת איך הבן איתו אתה תבלה עד סוף ימיך יתנהג כאשר יהיה לך רע איך אתה תריב איתה איזה בן אדם היא, מה השגעונות שלה איך זה מסתדר יחד עם השגעונות שלך, מה הדברים שמחרפנים אותה אצלך והפוך ועוד הרבה!

אני לחלוטין מבין את הרגש שסוחף אותך ומה שאתה מרגיש וזה מצויין! אך אתה צריך להיות בטוח שזה לא סתם רגש שתמידי ש בתחילת הקשר אלה משהו שמחזיק גם כאשר יש תקופות רעות.

פשוט תן לזה עוד זמן!

ולגבי הריבים כן זוג שלא רב זה לא טוב לריב צריך אבל צריך לעשות זאת בחוכמה ובלי להעליב אחד את השני.זוג שלא רב סופו להפרד כי המתחים לא יוצאים החוצה ואתה לא יודע מה מפריע לה והפוך והקשר שלכם תקוע במקום אחד ואתם לא זזים ממנו.

אך אני חושב שבמצבך זה עוד מוקדם מדי להסיק מסכנות כול שהן על איזה ריבים יהיו לכם בתור זוג כי זה סהכ 3 חודשים יכול להיות שרבתם על שטויות וכאן זה נגמר,יכול להיות שזה היה משהו קטן שהפסיק נורא מהר ויכול להיות שזה משהו ששניכם מדחיקים וזה יתפרץ בבואה העת.אתה לא יכול לדעת ולכן אתה צריך עוד מן איתה כדי להבין באמת איזה בן אדם היא.

לגבי מה ששניר כתב בעקרון הוא צודק נישואין אפשר לבטל כי בסופו של דבר אכן מדובר ברק טבעת אך עדיין זה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע וזה כרוך בקצת אי נעימות ובלגן.

אבל בסופו של דבר הטיפ הכי טוב שאני יכול לתת לך,אם כול הכבוד לחברי\משפחה\פורום בסופו של דבר הלב שלך הוא המפקד והוא זה שצריך לקבוע מה לעשות.תעשה מה שאתה מריש אך תהיה ער לכול מה שאתה עושה כי אתה זה שמשלם את המחיר לטוב ולרע.

אני מאחל לכם המון אושר וששון!

עריכה:

+1 גדול לקיקי מסכים איתו לחלוטין גם אצלי זה ככה זה מדהים אותי כול פעם מחדש איך אני מגלה אצלה צדדים חדשים כול הזמן למרות שאני כבר שנתיים איתה.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

ןבניגוד לנימה האופטימית משהו כאן,

אם אתה יודע בוודאות שלא מדובר באיזו בת למשפחת פשע או עלוקת מימון מסוג כלשהו או חולת נפש, ואתה מרגיש עם זה טוב, לך על זה.

אין לך ממה להלחץ. הזכרים נועדו מטבעם להיות חופשיים והנקבות ניחנו בכישורי לאסו משופרים.

טבעי שאחרי ש"נלכדת" אתה מרגיש לחץ בצוואר..

מצד שני - אל תתן לחוש השישי שלך להכבות לגמרי..

• תוכן חדש...