Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו טיריוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש דייהטסו טיריוס שנת 98 דגם dx לקחתי את הרכב לבדיקת שילדה ומרכב קיבלתי את התוצאות אם אפשר עזרה

אם כדאי לרכוש את הרכב או לא??

כל שאר הבדיקות תקינות....

שילדת מרכב,משמעות שולית,סימני פגיעה מאחור סימני פגיעה קורת רוחב אחורית,מעיכות.

סיכום מצב משוקלל למצב שילדה 88%

גג,משמעות גבוהה גג הוחלף דרך חיתוך בעמודי המרכב

צבע מרכב,שריטות צבע מרכב+פגמים ,מעיכות,נזק/החלפת פגושים

תיקוני מרכב,משמעות נמוכה,רכב לאחר תאונה,סימני מילוי חומר,הוחלפו חלקי מרכב ,פח חזית מעוך/פגום

עמודים,משמעות גבוהה,סימני חיתוך בעמודי המרכב הלחמות לא מקוריות סימני מילוי חומר סמיני מתיכה ומעיכות

סיכום משוקלל למצב מרכב 43%

פורסם

אני לא מתיימר להיות גאון בנושא שילדה , אבל לפי מה שרשמת נראה לי שהאוטו עשה גלגלון קדימה ואחורה רק על הסעיף של הגג כבר הייתי בורח.

פורסם
אני לא מתיימר להיות גאון בנושא שילדה , אבל לפי מה שרשמת נראה לי שהאוטו עשה גלגלון קדימה ואחורה רק על הסעיף של הגג כבר הייתי בורח.

היטבת לתאר. הרכב התהפך כנראה.

alfa 156 2.5.

פורסם

שומר נפשו יירחק.

רכב כזה שנוסרו קורות והולחמו מחדש (עקב תאונה/התהפכות), לא יגן על נוסעיו היטב

בתאונה (חו"ח). הרכב הזה היא כ"עיר אשר חוברה לה יחדיו", אבל ברכבים כל הלחמה ריתוך או יישור

של קורות שהן בסיס ותמיכת השילדה - רק מחלישות אותה (הן לא חזקות כמו קורות שלא עברו טראומה).

גם ב-6K (מחיר, לא הנחה) אל תיגע ברכב הזה.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...