Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקציב 5000-6000 מה תמליצו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה!

אני צריך אוטו אמין שיעשה את העבודה שלו. אין לי גם יותר מדי כסף וזמן לחכות ולחסוך.

רצוי גם שתיקונים וטיפולים יהיו די זולים.

מה תמליצו? חשבתי על משהו ישן. שמעתי פיג'ו 205 וגם חלקים לא יקרים.

אבל מצד שני גם שמעתי שעדיף לקנות יפאניות. אשמח גם להמלצות כלליות לרכישת רכב.

תודה!

פורסם
אשמח גם להמלצות כלליות לרכישת רכב.

תודה!

המלצה כללית:

תמצא רכב עם טסט לחצי שנה ויותר (רצוי יותר), במצב נסיעה, עם צמיגים תקינים, מזגן עובד ורצוי מאוד ידני.

תכניס את הרכב למוסך ,שמבין בסוג הרכב הזה, כדי שיבדקו את מצבו המכאני ויתנו הצעת מחיר לתיקון בעיות .

לא משנה, יפני או אירופאי - העיקר שיהיה במצב תקין עד כמה שניתן.

כדאי גם להשאיר כספים בצד לתיקונים עתידיים.

מה עוד רצוי - שהרכב יהיה כמה שיותר נפוץ - כך יהיה פשוט יותר למצוא חלפים.

דוגמא של רכב נפוץ בתקציב שלך - מיצובישי לנסר , סובארו ליאונה, דייהטסו שרייד, 205, פיאט אונו (אולי אפילו פונטו), סוזוקי סוויפט.

דוגמא לרכב שקשה למצוא חלפים - טויוטה קורולה 1992.

בהצלחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שמדובר באוטומט לשמור מרחק מהשרייד ולבחור רק בסויפט.

למה ?

לשתי המכוניות האלו יש גיר אוטומטי זהה, של אותו יצרן.

היצרן הוא חברת בורג וורנר, שמייצרת היום גירי DSG עבור פולקסווגן.

פורסם

דייהטסו אפלאוס שנת 94/95

תוכל למצוא בתקציב הזה , יש כאלה שמורות שעשו להם את כל העבודה ויש כאלה שצריכות שיפוץ.

חבר קנה אחת מודל 92 160 אלף ק"מ, ב 2,200 ש"ח גם צמיגים חדשים,טסט לשנה היה רק צריך להחליף מצבר ומדחס למזגן, החלקים הוחלפו ויצא לו אחלה אוטו שנוסע מצויין והכל עובד פיקס ב 3900 ש"ח ועוד אוטומטי.

אני חושב שיש סיכוי טוב שגם לך יתמזל המזל ותוכל לקחת רכב סבבה לחלוטין במחיר כזה. רק צריך לחפש.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם
למה ?

לשתי המכוניות האלו יש גיר אוטומטי זהה, של אותו יצרן.

היצרן הוא חברת בורג וורנר, שמייצרת היום גירי DSG עבור פולקסווגן.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=478

אחרי שקראתי את השירשור הזה, ואף נהגתי בשני הרכבים (סויפט ושרייד) אוטומטיות הבנתי עד כמה הסויפט עדיפה, על אף הגיר הדומה.

פורסם

המלצה:

1. שיהיה ידני (במחיר הזה אתה לא רוצה עסקים עם גיר אוטומט)

2. שיהיה הכי שמור שאתה מוצא - צותג ודגם פחות חשובים.

דוגמאות:

סובארו לאון , פיאסטה, 205 (שים לב לסדקים שקשה לראות בבלוק מנוע מאלומיניום) ובעצם כל רכב אחר בתנאי שיהיה שמור.

פורסם

לחבר יש גאסטי כבר שנה ומאז שום תקלה ובכללי ג'אסטי רכב מאוד אמין חסכוני.

כן אז הוא לא בידיוק יפה תואר אבל עושה מה שמבקשים ממנו בשקט.

עוד יבוא היום וגם לי יהיה Ford Mustang 67'

חסר לי רק כסף זמן מקום כלים וידע.

פורסם

תודה רבה לכל מי שענה! אני רואה שסך הכל הדעות מגיעות לאותו דבר:

יש כמה מותגים נפוצים, שהם גם מומלצים, צריך לחפש ביניהם אוטו הכי שמור ועדיף עם הילוך ידני.

פורסם

205 משנת 94 (שנה ראשונה למנוע הזרקה) מידיים פרטיות (הרבה שירתו במדינה, צבא, משטרה, בציי רכב וכו'). מנוע 1.4 חסכוני אמין וחזק. הסלון לא מפנק במיוחד (הרכב תוכנן בשנות השמונים), אבל הרכב מהנה לנהיגה ויושב מצויין על הכביש.

הייתי שוקל למתוח מעט את התקציב ולחפש אחת שמורה אולי גם כמה שנים קדימה-תקבל רכב עם כריות אויר (לפחות לנהג) וABS. מערכות מצילות חיים שעם יוזילו לך את הביטוח (עדייין לא תעבור את מחסום העשר אלף ש"ח). קחי את הרכב לפחח ולמוסך שמבין ומכיר שיחווה דעה. הבדיקה מיותר במכון לרכב כזה עם טסט שעבר אישור מכונאי. בדוק טוב את המזגן. תיקון שלו יכול לעלות כמו חצי אוטו, ואל תתפתה להאמין שצריך רק למלא גז...

פורסם

לי יש דילמה דומה: אחרי בדיקה של מלאי מול מחיר, יש לי מספר מועמדים:

ניסן סאני 1993, ידני.

דיהטסו אפלאוז 1993/4, ידני.

מזדה 323 - 1993, ידני.

פיאט בראבה 1996, ידני.

אשמח לקבל חוות דעת.

אני גר באילת, אבל פעם ב... עולה צפונה, ואני צריך רכב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות.

פורסם

עצה שלי אל תיקנה רכב ישן מלא הוצאות, אל תישכח ביטוח לשנה מינמום 3000 שקל טסט 1000 שקל ותיקונים יש הרבה תאמין לי.

תחסוך עוד כמה חודשים טובים תיקנה רכב יחסית חדש10-9 שנים על הכביש

פורסם

יש רכבים בני 3 שנים, שמתפרקים .... הכול תלוי בנהג. וביטוח, כולל צד ג' לא יעלה מעל 2000.

רכב זה לא מותרות, אלא הכרח. אם היה לי יותר כסף, לא הייתי מחפש רכב זול. אך מה שאני מחפש זה זול ואמין.

• תוכן חדש...