Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי באוטו קומפוננט של חברת audiobahn שמקבל 125 אראמאס הוא מחובר אבל למגבר של קנווד שמוציא 2X50 אראמאס- כשאני מגבייה ווליום באוטו אני מפסיק לשמוע את הטוייטרים של הסט כלומר רק המיד עובד! השאלה שלי האם זה בגלל שהמגבר כבר הגיע לשיא העוצמה והוא מפסיק להעביר "כוח" לסט???

** שאני מרגיש בתופעה אם אני מנמיך את הווליום אז הטויטרים חוזרים לעבוד...

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

זה לא קשור למגבר.......

מגבר לא יבטל לך את התדר הגבוה בעוצמה גבוהה.

אני מניח שזה הטויטר יכול להיות שמורכב מעגל שאתה עובר את העוצמה של הטויטר הוא מתנתק שהוא לא יהרס.

תמיר.

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

זה נובע מהקרוס אני בטוח ב 99% . מה שקורה לקרוס יש הגנה לטוויטר , וברגע שהוא מגיע לטמפ' גבוהה - ז"א ווליום גבוהה. הוא מתנתק באופן אוטומטי.

אתה יכול לבטל זאת ע"י ביטול ההגנה בקרוס (כרוך בהלחמה וניתוק ההגנה).

בכל אופן להפתר מזה בדרך אחרת אין פרט לקניית סט חזק יותר. או שהמגבר גם כן מוציא זרם בווךיום גבוהה אשר לא נותן הספק אלא פשוט זרם מה שגורם לעומס על המערכת ולניתוק הנ"ל.

פורסם

אז באיזו דרך אני יכול לבדוק מה הבעיה???

אצל חבר שלי אותו הקומפוננט מחובר לרדיו דיסק פרמייר 750 ושם הוא צורם לאוזן ברמה ממש גבוה ---אבל שם הוא מקבל רק 22 אראמאס..-יכול להיות שנתון כזה עוזר לכם לפרש את הבעיה.......

שווה לקנות מגבר חדש יותר חזק??

שווה להוריד את הקרוס??(זה כרוך כמובן באיבוד האיכות....)

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

לא הבנתי מה אתה אומר, זה טוב או רע שזה צורם ברכב של חבר שלך?

אני לא מכיר את הקומפוננט ולכן לא יודע איך הוא ישמע עם מגבר חזק יותר, אבל עוד לא שמעתי קומפוננט נורמלי שלא נשמע טוב יותר כשנותנים לו הספק גבוה יותר (בגבול ההגיון כמובן).

את הקרוס אל תוריד בכל מקרה.

פורסם

משהו שמאוד יעזור לך זה לכוון את ה טרבל דרך רדיו או קרוס קצת פחות ככה הם יוכלו להגיע לעוצמה גבוה יותר ...

ולא רצוי לעקוף את ההגנה של הקרוס כי אז הטוויטר עלול להשרף וכ'ו ...

יובל

פורסם

טוב אז אני אבצע את הפעולות הבאות:

אני קונה קרוס אובר אקטיבי (כבר הרבה זמן אני מתכנן את זה....)

אני קונה מגבר חדש לקומפוננט

ואני שומע גם לעצתו של יובל ואני אוריד את הטרבל!

תודה לכולם שעזרתם!

קובי.

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

לא!

זה המערכת שכרגע יושבת אצל דוד שלי בניו יורק בבית! קניתי אותה כבר!

אני מחכה לקניית רכב שככל הנראה יהיה הונדה סיויק 96-97

אני טס לניו יורק בקרוב בערך אחרי פסח ושאני חוזר משם אני מביא את המערכת שבחתימה ומיד קונה אוטו!

קובי.

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

• תוכן חדש...