Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

מחר אני אמור ללכת ולהתקין מגבר jbl 1004 + סאב kicker cvr 12 אינטש .

התקשר אלי המתקין מקודם ואמר לי שתהיה בעיה עם הסאב והמגבר היות ויש אוהומים שונים , חח ודברים שלא הבנתי .

רציתי לשאול פה מאנשים שמבינים , האם תהיה בעיה להתקין את הסאב עם המגבר הנ"ל ביחד עם רדיו דיסק של קלריון Clarion DXZ756MC ?

אשמח לתשובה .

פורסם

נתחיל מזה שמגבר JBL1004 עובד רק ב-4 אום בגישור

עכשיו זה תלוי ,הסאב הנ"ל מגיע עם 2 סלילים

או של 2 אום ,או של 4 אום

אם הסאב שלך הוא עם שני סלילים של 2 אום אז אין בעיה ,ניתן לחבר את הסלילים בחיבור סידרתי ולקבל מעגל סופי של 4 אום

אבל אם הסלילים הם של 4 אום אז נידרש לחבר אותם בחיבור מקבילי שיוצר מעגל סופי של 2 אום {ואז אתה צריך מונובלוק}

ולא יכול להגביר את הסאב על ידיי המגבר JBL1004.

השאלה הגדולה היא מה התנגדות הסלילים של הסאב שלך.

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

תודה רבה אחי ***אם הוא אחיך, למה שלא תדברו בבית? קרא את כללי הפורום*** , אז איזה סאב חזק ומפוצץ אתה ממליץ לי להביא עד 700 ש"ח כמובן שאני מתכוון "מפוצץ" במסגרת התקציב .

פורסם

פיוניר 306C - הוא מפוצץ, אבל אין לו מושג את מי ואת מה :-P

בנימת שמקל'ה בום אברך את כולכם בלילה טוב :|

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הקיקר CVR עם הסלילים של 2 אום הוא אופציה טובה רק שקשה למצוא את הדגם הנ"ל

אם לא תמצא אתה יכול ללכת על ה-GTO1202D JBL שים לב לדגם המדוייק

גם הוא מגיע עם שני סלילים של 2 אום,מדובר בסאב חזק שמתאים להגברה שלך ובמסגרת התקציב.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=417099

• תוכן חדש...