Jump to content

nizan789

  • הודעות

    10
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי nizan789

  1. סאב : hertz es300 גודל 12 אינטש . מגבר : JBL GTO1004 רדיו דיסק : Clarion DXZ756MC הכל ביחד 2000 . גמיש במחיר !!! כל המוצרים שמורים מאוד , ישנם קבלות על כל המוצרים . נמכר עקב מכירת הרכב .
  2. המערכת נמכרת כיחידה אחת . הקפצה ..
  3. סאב : hertz es300 גודל 12 אינטש . מגבר : JBL GTO1004 רדיו דיסק : Clarion DXZ756MC הכל ביחד 2000 . גמיש מאוד במחיר !!! כל המוצרים שמורים מאוד , ישנם קבלות על כל המוצרים . נמכר עקב מכירת הרכב .
  4. תודה רבה אחי ***אם הוא אחיך, למה שלא תדברו בבית? קרא את כללי הפורום*** , אז איזה סאב חזק ומפוצץ אתה ממליץ לי להביא עד 700 ש"ח כמובן שאני מתכוון "מפוצץ" במסגרת התקציב .
  5. שלום לכולם , מחר אני אמור ללכת ולהתקין מגבר jbl 1004 + סאב kicker cvr 12 אינטש . התקשר אלי המתקין מקודם ואמר לי שתהיה בעיה עם הסאב והמגבר היות ויש אוהומים שונים , חח ודברים שלא הבנתי . רציתי לשאול פה מאנשים שמבינים , האם תהיה בעיה להתקין את הסאב עם המגבר הנ"ל ביחד עם רדיו דיסק של קלריון Clarion DXZ756MC ? אשמח לתשובה .
  6. תודה על העזרה אחי . החלטתי שאני ארד מאופציית שדרוג הקומפוננט , ואלך על המגבר JBL 1004 ועל הסאב .
  7. 2000 ש"ח
  8. המערכת מותקנת על Mitsubishi Lancer 2001 המערכת כיום : רדיו דיסק : Clarion DXZ756MC קומפוננט : ‏5.25 ‏אינטש MP13.2 Mac Audio אחוריים : GTO937 JBL 6*9 מגבר : Boss CH600 ------------------------------------------------------------------------ אני חשבתי להחליף למגבר JBL 1004 , קומפוננט ל HERZ ESK 130 ולהוסיף סאב KICKER CVR12 . יש עצות לאופציות אחרות ? אם כן אודה לכם . בנוסף רציתי לדעת איזה גודל קומפוננט מתאמים למיצובישי לאנסר 2001 ? אני חושב ש 5.25 אבל אשמח לאימות .
  9. תחליף למגבר 1004 ולך על ה Clarion DXZ756MC
  10. שני המגברים ברמה גבוהה , אך ניכר יתרון קטן לטובת הJBL היות והוא חזק יותר . חשוב לציין כי ההפרשי מחירים בין שני המגברים די משמעותיים ולכן הכל תלוי בכיסו של הרוכש. בנוסף צריך לקחת בחשבון את שאר הרכיבים שמותקנים ברכב.
  11. קודם כל תודה על התשובה , דבר שני : איך בודקים פאזות? ומה זה גיין ?
  12. רדיו דיסק : Clarion DXZ756MC קומפוננט : SuperAudio 2.16 Mac Audio אחוריים : GTO937 JBL מגבר : Boss CH600 המערכת נקנתה והורכבה לפני כמה חודשים במחירים מצחיקים מחבר של אבא שלי . עכשיו , לשאלות : 1 - אני חושב שלמרות המוצרים בעלי השם אני מרגיש שלא שומעים כפי שציפיתי . שומעים די חלש האמת . יש הצעות? 2 - דבר שני , חשבתי להוסיף סאב אבל אני מבין שבשביל זה אני צריך עוד מגבר אז מה אתם מציעים? 3 - לטעמי המגבר מגביל את שאר הדברים האם כדאי להחליף אותו לדגם אחר יותר איכותי וחזק בכדי שלא יהיו הגבלות? 4 - מה הייתם מציעים להחליף ולשנות בכדי ליצור יותר עוצה ובאסים. נ.ב. המערכת היא על מיצובישי לאנסר 2001.
×
×
  • תוכן חדש...