Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברשות הוריי מזדה 323 מודל 97 1.8 שנסעה כ200K ק"מ.

לפני מספר ימים נורית בקרת כריות האויר החלה להבהב.

מעיון בפורום קראתי שיש לבדוק את הקונקטורים המחוברים לכיסאות שכן לעיתים הם מקור הבעיה, אך ברכב למרבה ההפתעה יש קונקטורים אך הם אינם מחוברים - לא יוצאים חוטים מהכיסאות.

מה יכולה להיות התקלה?

אשמח לסיועכם

תודה מראש

רואי

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

חכמי חלם יקרים,

אני מאוד אשמח לדעת כיצד הגעתם למסקנה המגוחכת שאני כתבתי את התגובה תחת שם משתמש אחר?

אני משתמש קבוע כבר מספר שנים, אתם באמת חושבים שיש לי בעיה להקפיץ את ההודעה?

מרק10 (חוש חש הבלש) ממליץ לבדוק לפני שאתה יוצא בהצרות על אישיויות של אנשים אחרים

בושה.

פורסם

אני מניח לפי נפח המנוע שאתה מדבר על דגם לנטיס - BA .

מנסיוני עם רכב זה אני מניח שהקונקטורים שראית הם הכנה לחימום מושבים - מה שלא מגיע ברמת האבזור שיובא לארץ בזמנו ע"י דלק מוטורס כך שאין קשר בין מחברים אלה למערכת כריות האוויר .

מה שחיפשת במושבים למעשה הוא חיישן תפוסה - דבר שקיים (בדגמים בהם הוא קיים) רק במושב הנוסע ואכן היו תקלות עם פריט זה .

על מנת לקבוע בודאות מה מקור הבעיה יש לקרוא קוד תקלה .

אם תוכל לספור ולציין פה כמה הבהובים ארוכים ואחריהם קצרים מהבהבת הנורה אוכל לכוון אותך .

צביקה .

פורסם
שלום לכולם!

ברשות הוריי מזדה 323 מודל 97 1.8 שנסעה כ200K ק"מ.

מעיון בפורום קראתי שיש לבדוק את הקונקטורים המחוברים לכיסאות שכן לעיתים הם מקור הבעיה, אך ברכב למרבה ההפתעה יש קונקטורים אך הם אינם מחוברים - לא יוצאים חוטים מהכיסאות.

מה יכולה להיות התקלה?

אשמח לסיועכם

תודה מראש

רואי

ברשותי מזדה 323 מודל 97 1.6 שנסעה כ200K ק"מ.

מה יכולה להיות התקלה?

אשמח לסיועכם

תודה מראש

מעניין ששני משתמשים עם אותה תקלה בו זמנית ואותו רכב (רק נפח מנוע שונה) וגם סיגנון הכתיבה דומה.

האומנם צירוף מקרים ? אני צריך להתבייש ?

איזה כייף לי :)

פורסם

אז ככה יש כמה אפשרויות:

אפשרות ראשונה שהכי נפוצה, זה קורה בהתחלה שהנורה מהבהבת רק במצב מסויים שההגה נמצא בו ואחר כך זה הופך להיות שהנורה מהבהבת קבוע 6 הבהובים במחזוריות- תקלה מצביעה על סליל כרית אוויר.

הסליל נמצא מאחורי ההגה ומחירו 800ש"ח יש צורך בפירוק ההגה וכרית האוויר.

אפשרות שניה 7 הבהובים במחזוריות- תקלה בכרית אוויר של הנוסע ליד הנהג.

אפשרות שלישית היא 3 הבהובים במחזוריות- תקלה במחשב כריות האוויר.

איזה תקלה יש לך לפי מה שהסברתי לך?

בכל מקרה אני לא ממליץ לך לנתק/לחבר או לחפש את התקלה בעצמך במערכת, משום שיש סיכון שתגרום לכריות האוויר להפתח ולרוב זה מלווה בפציעה חמורה, או שתגרום להשבתת המערכת ובמקרה חירום היא לא תפעל.

פנה למוסך מורשה, או מעבדה ממוחשבת המכירה את הרכב.

• תוכן חדש...